Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Komplett szobabútor egyetlen dobozban

Egyetemistáknak, sokat költöző vándormadaraknak, ritkán otthon tartózkodóknak készült ez a különleges bútorzat, amely elfér egyetlen nagy kockában, mégis minden benne van, ami egy szobába kell.

Költözködők rémálma a bútorok ide-oda szállítása. A Casulo, amelyet Marcel Krings & Sebastian Mühlhäuser tervezett, a kevés cuccal gyakran költözőknek lehet ideális. A teljes bútorzat elfér egy szabvány 120x80 centiméteres raklapon. Valójában már a raklap is a bútor része.

Lehet, hogy nem látszik, de ebben az egy méter magas dobozban van egy szekrény, egy íróasztal, egy állítható magasságú szék, két ülőke, egy hatpolcos könyvespolc és egy ágy a matraccal. Két ember elég a szállításához, a tisztességes méretű liftekbe belefér. És ami a legszebb szó szerint két ember két és fél perc alatt össze tudja szerelni. Aki ezt nem hiszi, a képek utáni videón megnézheti.

Csatlakozz  a több mint háromezres közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott találsz meg, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Így vigyázz a fatáladra

Kámaszutra faragott ágy

Kalózhajó a gyerekszobában

 

Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


10 őrült bringa

Tovább


Az autó-evolúció legelfuseráltabb ajtói

Időnként a legjobb tervezőre is rátör, hogy most valami igazán egyénit, igazán különlegeset fog alkotni, amellyel talán megújítja az egész autó ipart. Különösen az autó ajtaját szeretik farigcsálni. Időnként ehhez még támogatást is kapnak a gyártól. De szerencsénkre nem minden ötlet éri meg a sorozatgyártást. Egy kis megemlékezés a halva született ötletekről.

Tovább


Star Wars és a 3. Birodalom

Egy poros mappában régi fényképekre bukkantunk, amelyek bizonyítják, hogy a köztársaság győzelme után szökött birodalmi alakulatok rejtőztek el, és időnként a Földön is megjelentek. Be is avatkoztak a földi eseményekbe, nem egyszer harcba szálltak valamelyik földi konfliktusban. Legaktívabb részvételük a második világháborúban volt, de korábbi ütközetekben is a gonosz mellé álltak. Bizonyítékul a megkopott fotók a titokzatos mappából.

Tovább


Földalatti ház sok-sok fénnyel és vízzel.

Angliában építették (vagy inkább ásták el) ezt a különleges házat, amely szerényen a föld alatti kúria nevet kapta.

A házból a földfelszínen szinte semmi sem látszik, csak a lejáró, és két hatalmas buborékszerű ablak. A ház két földalatti szinttel rendelkezik. A középső lencsén keresztül nem csak az első, de a második szint is természetes fényt kap, mert az első emeleten is át van törve a padló. A lyuk körül üvegfal akadályozza meg a beesést, de a fénynek nem szab gátat.

Tovább


Batman dizájn autók: a 15 legjobb

A jövő sportkocsijainak versenye, amelyeket Batman ihletett.

Tovább


Szombati Dizájn: kiborg tetoválás

Vannak olyanok, akik nem elégednek meg a hagyományos tetoválásokkal. Ők a rejtett énjüket akarják megmutatni. Jöjjenek a terminátorok, akik a bőr alatt mesterséges testet rejtegetnek.

Tovább


Szombati Dizájn: Sisakművészet

A világban sokfelé nagy hagyománya van a a járművek egyedi díszítésének. Ennek egyik különlegesen szép ága a sisakfestés.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog