Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Cyclotron-kerékpár

Mintha a bringa a TRON-ból szökött volna meg.Kütyülógia kerékpár bringa Cyclotron

Tovább


Infento, a csodabringa

A világ legkirályabb fémépítője.

Tovább


Guruló gyep

Szegény Poldi bácsi az Égigérő fűből ha ezt megérhette volna! Önjáró gyepbringa, amellyel a város tetszőleges pontjára elkerekezhetünk, és ott a zöld gyepen fekve élvezhetjük a pihenést. Tervezője a Rebar Group and N55.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel húszezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Kislány és a sütiszörny

Napi videó:   Csak a madarak hangja hallatszik

Napi fotó:  Uzsonna munka közben

Macskaőrség:   A tűzoltó cicát ment

(via iif)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ez mekkora ötlet: Lumigrid

Hiába van a bringánkon jó lámpa, a sötétben megbújnak az aszfalt egyenetlenségei, a kisebb nagyobb kátyúk. A Lumigrids egy LED projektor kerékpárosoknak. A Lumigrid egy négyzethálót vetít a földre. Sima úton a vonalak egyenesek, de a legkisebb szintbeli eltérés is megtöri a vonalakat, és jól láthatóan felhívja a figyelmet az egyenetlenséáekre. Lumigrids három módban működhet, a különböző hálóméret alkalmazkodik  a különböző helyzetekhez: normál (140x180mm), nagy sebességű módban (140x260mm), és a csapat mód (300x200mm).

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Tudod, hogy nem epret eszel?

Napi videó:   Puszta kézzel elkapni egy madarat

Napi fotó:  A kerekesszék nem lehet akadály

(via red-dot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Trükkös bringazár

Lassan már indul a bringa-szezon, és sokan alig várjuk, hogy újra nyereg kerüljön alánk. Már jönnek az első idei műszaki újdonságok, ötletek is. Ebből kétségtelenül az egyik legjobb az InterLock fejlesztése.

A bringások rémálma, hogy nyoma vész a járgánynak. Ennél már csak az okoz nagyobb gondot, hova tegyük a megbízható zárat, amíg használjuk a kétkerekűt. Az InterLock ötlete a tökéletes példája a „miért nem jutott eddig senkinek az eszébe”  nevű klasszikus innovációs kérdésnek.

A zár össze van kapcsolva a nyereggel, a két különálló drótsodronyból álló lakatszár, a nyereg alatt a vázcsőben tűnik el. Az ülés alatt csak a zár látszik. Ha le akarjuk zárni, egyszerűen csak kihúzzuk, és már kattanhat a zár.

Az egyetlen probléma, hogy el kell felejtenünk a nyereg alatti gyors-zárat, mert egy pillanat alatt ott maradhat a nyereg a bringa nélkül. Célszerű valami különleges egyedi csavarral rögzíteni a nyerget.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Magyar termék-összesküvés

Napi videó:   Vészfékezés motorral 246km/óránál

Napi fotó:  Nem kellene felülni a nyeregbe

(via InterLock)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Legkirályabb bringatárolók

A világ jobbik felén nem csak kerékpártárolók és parkolók vannak, hanem azok sok helyen fantáziadús dizájnnal készültek.

Tovább


Repülő bringa

Egy cseh cég megálmodta a jövő repülő biciklijét. Lelki szemeink előtt ne E.T. jelenjen meg, ahogy a BMX bringa első csomagtartójában elrepül a hold előtt. A futurisztikus járgány inkább az ultrakönnyű moszkitó helikopterekre emlékeztet.

Tovább


Ilyen egy bringás combja???

Aki látott már közelről kerékpáros versenyzőket, az tudja, hogy karcsú, inas sportolók: vékony lábak, fokhagyma hátsó. De a német kerékpáros, Robert Förstemann combjai elképesztették az olimpia nézőit. Négy évvel idősebb társával André Greipellel együtt letolták a gatyájukat, hogy szemmel is jól látható legyen a különbség. Grepiel lába sem vékony, de Förstemann 73 centi kerületű combjai döbbenetesek. Ilyen csak testépítő világversenyek döntőseinél látható. Lehet ilyen combokat pusztán edzéssel kidolgozni? Mindenki vonja le a maga következtetéseit, hova fog ez vezetni.

Tovább


Amikor bedől a szobabicikli

Az átlagos szobabiciklik legnagyobb problémája, hogy gyakorlatilag csak a tekerés szimulálására fordítanak gondot, a kerékpározás valós mozgásaira nem. Mert ha állva hajtjuk a gépet, akkor a kerékpárt jobbra-balra rángatjuk, bedőlünk vele. Ez különösen igaz nagy sebességnél, vagy éppen hegyre felfelé. Ha egy átlag szobabiciklivel valaki bedől, annak csúnya pofára esés lehet a vége.

Olcsó megoldást erre most sem találtak, de profit igen.

Tovább


10 őrült bringa

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog