A világ legkirályabb fémépítője.

 

Képzelj el egy olyan biciklit, amit akkor kezdesz használni, amikor a gyereked járni tanul, és tinédzser koráig azt használja. Lehetetlennek tűnik? Hamarosan már nem az. Az infento megalkotott egy zseniális fémépítő-készletet.  

Ebből valódi közlekedési eszközöket építhetsz:  kiskocsit, biciklit, triciklit, qvadrociklit, rollert és még számos csodát. Ahogy nő a gyerek úgy építed át a járgányokat. Ha megveszed a kiegészítő készletet, a kerekeket sítalpakra cserélheted. Sőt, még elektromossá is alakítható.

És ami benne a legnagyszerűbb, akárhányszor is építed át, azt mindig a gyerekkel közösen teheted. Az egészhez nem kell más, csak néhány imbuszkulcs.

A gyártás megkezdéséhez a kickstarteren gyűjtenek pénzt. A sikerre jellemző hogy a kért összeg háromszorosát dobta már össze az internetes közösség. A lehetőségek tárháza győzte meg az embereket.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Macskaőrség:  A legszorultabb helyzetű cica

Napi videó:   Valami megzavarta az interjút

Napi fotó:  Búvár vagy domina?

 (via kickstarter)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...