Lassan már indul a bringa-szezon, és sokan alig várjuk, hogy újra nyereg kerüljön alánk. Már jönnek az első idei műszaki újdonságok, ötletek is. Ebből kétségtelenül az egyik legjobb az InterLock fejlesztése.

A bringások rémálma, hogy nyoma vész a járgánynak. Ennél már csak az okoz nagyobb gondot, hova tegyük a megbízható zárat, amíg használjuk a kétkerekűt. Az InterLock ötlete a tökéletes példája a „miért nem jutott eddig senkinek az eszébe”  nevű klasszikus innovációs kérdésnek.

A zár össze van kapcsolva a nyereggel, a két különálló drótsodronyból álló lakatszár, a nyereg alatt a vázcsőben tűnik el. Az ülés alatt csak a zár látszik. Ha le akarjuk zárni, egyszerűen csak kihúzzuk, és már kattanhat a zár.

Az egyetlen probléma, hogy el kell felejtenünk a nyereg alatti gyors-zárat, mert egy pillanat alatt ott maradhat a nyereg a bringa nélkül. Célszerű valami különleges egyedi csavarral rögzíteni a nyerget.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Magyar termék-összesküvés

Napi videó:   Vészfékezés motorral 246km/óránál

Napi fotó:  Nem kellene felülni a nyeregbe

(via InterLock)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...