Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szakrális csodák: a Keresztek hegye

A Keresztek Hegye egy 60 m hosszú, és 40-50 m széles domb szántóföldek közepén található. Mindössze 10 méter magas. Egy kis ipari várostól, Siauliaitól 12 km-re északra található. A dombot és környékét ma már megszámlálhatatlan mennyéségű kereszt borítja. A hit, a szabadságvágy, és a megszállók elleni néma tiltakozás legszebb, legfenségesebb szimbóluma, nemzeti identitás emlékműve.

Tovább


Az őrült török fagylaltos - frissítve

Mindenki ismer olyan embereket, akik a lélekölő unalmas munkájukat saját produkcióval dobják fel. Ilyenek például a vicceket mesélő buszsofőr, az éneklő troli-vezető, a táncoló forgalomirányító rendőr. Ezek a török fagylaltosok elképesztő, már csaknem cirkuszi ügyességű játékkal szórakoztatják vásárlóikat, és az utca járókelőit. Nem csak otthon, hanem a világon sokfelé. Hűsítő szórakozás a nyári melegben.

Tovább


Hova bújnak a mexikói illegális határátlépők

A világ minden fejlett országa küzd az illegális bevándorlók problémájával. A gond talán az Egyesült Államokban a legnagyobb, ahol a világ egyik legszegszegényebb országát közel 2500 kilométer közös határ választ el. A két országot taxasnál csak a Rio Grande választja el, amely helyenként csak 20-30 méter széles, és térdig ér a víz. Az Egyesült Államok ezért építette meg a sok ország által kritizált falat végig a két ország között, amelyet komoly erőkkel védenek.

Nagyon sok illegális bevándorló ezért inkább a határátkelő helyeket választja. Az Egyesült Államok határörségének gyűjteményéből valók ezek a fotók: hogyan próbálnak elrejtőzni az autókban a menekülők.

Tovább


Miért vándorolnak a kontinensek?

Igazán vidám magyarázatot kaphatunk arra, miért is tört darabokra Pangea, a szuperkontinens, és miért vándoroltak a kontinensek a mai helyükre. Mindenre választ kapunk a Jégkorszak 4. című film előzetesében, amely az eddigiekhez hasonlóan nem a történetbe enged bepillantást, hanem egy rövidfilmben ismét megcsodálhatjuk motkány  szerencsétlen "makkmegtartási" harcát. Két és fél perc őrület a Föld magjában.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon, mert van, amit csak ott találsz meg. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 

 

Ne hagyd ki a többit sem.

Tovább


Vandálkodj a honlapon!

Egy svéd, 18 éves diák, Erik Rothoff Andersson lehetőséget ad nekünk, hogy bosszút álljunk a minket feldühítő honlapokon. Lőjük szét az oldalt asteroids-módra.

Tovább


Sztárok a kutyák megmentéséért

Amber a kutyám sztár lett. Kis Ramónával, a Barátok közt Zsófijával szerepel egy képen egy gyönyörű naptárban. A tovvábbi oldalakon is tucatnyi kutya és tucatnyi sztár: színészek, énekesek, riporterek. Két dolog köti őket össze: rajongás a német juhász kutyákért, és a Német juhász fajtamentés alapítvány. Egy elegáns ajándék, egy nemes cél érdekében. De miért is került ide az én kutyám?

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog