Egy svéd, 18 éves diák, Erik Rothoff Andersson lehetőséget ad nekünk, hogy bosszút álljunk a minket feldühítő honlapokon. Lőjük szét az oldalt asteroids-módra.

Az internet egyik legnagyobb előnye, hogy számos lehetőséget adnak a virtuális vandálkodásra. A valós károkozás és büntetés veszélye nélkül adhatjuk ki magunkból a feszültséget. (Mondjuk még a nyomába sem léphetünk a japán vállalatoknak, ahol dühöngőszoba áll az alkalmazottak rendelkezésére. Magára zárja az ajtót, a rekeszből kihúzza a megfelelő kolléga fényképét, rátűzi a boksz-zsákra, és durr. Soha senki nem kérdez semmit.)

Andersson egyszerű kis játéka a "Hello, want to kill some time?" oldalról szerezhető be. Nem kell mást tennünk, mint az ott található linket bemásolni a kedvenceink közé. Ugorjunk a minket idegesítő oldalra, majd a kedvencek között kattintsunk az új linkre. Az oldalon ekkor megjelenik a régi játékgépekről ismert háromszög formájú űrhajó, amellyel most nem sziklákat, hanem az oldal összetevőit: szövegeket, képeket, linkeket semmisíthetünk meg.

Az irányítás hagyományos: kurzorvezérlő nyilakkal mozgunk, és a szóköz billentyűvel lövünk. Az oldal jobb alsó sarkában számlálja a találatokat, az escape megnyomásával véget ér a szórakozás.