Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csodálatos vízalatti barlangok

A barlangászat és a búvárkodás legkeményebb és legveszélyesebb kihívása, ha vízzel teli barlangokban merül a búvár. Itt a legkisebb hiba is életveszélyes. Cserébe olyan páratlan látvány és élmény a jutalom, ami miatt sokan mégis megkockáztatják. Ezekben a barlangokban elképesztően tiszta a víz, ezért úgy látszik, mintha a búvárok repülnének a barlangokban.

Tovább


Jegesmedve a fogorvosnál

Borisz, a jegesmedve egy mexikói cirkuszban tengette életét, amíg állatvédők ki nem mentették onnan. Az elhanyagolt jószágnak sok fájdalmat okozhattak szuvas fogai, ezért egyik első útja a fogorvoshoz vezetett. A rutinos állatorvosi csapatnak sem volt könnyű a dolga ekkora agyarakon gyökérkezelést csinálni Gondolom a társaság fele azt számolgatta magában, hogy jól számolták-e ki az altató mennyiségét. Mindenesetre érdemes megnézni a nővérke kezét az állat mancsa mellett.

Tovább


Kínában igazán tudnak pakolni

Tovább


A világ legmélyebb úszómedencéje

A belgiumi Nemo 33 uszoda két Guinness rekorddal is büszkélkedhet: ez a világ legmélyebb úszómedencéje, és a világ legmélyebb medencével bíró fedett uszodája. Nem is úszóknak készült, hanem búvároknak.

Paraméterei tisztelet parancsolóak. 2,5 millió liter forrásvízzel töltötték fel, hogy megkíméljék a búvárfelszereléseket a víztisztító szerektől.

Ahogy a nevéből is látszik, legmélyebb pontja, a kút 33 méter mély. Itt a búvárok maximálisan próbára tehetik magukat. (A könnyűbúvárok maximum 40 méteres mélységbe merülhetnek. )

Tovább


A hülyeség önkéntes adója

Az üzenet egyértelmű: ha hülye vagy, fizesd meg az árát.

Szemem elé került egy furcsa reklámbanner a facebookon: ismerd meg az előző életedet, mi voltál. Rákattintottam, gondoltam valamilyen visszavezetéses tréninget hirdetnek. De nem. Eljutottam egy olyan honlapra, ahol majd megvilágítják nekem előző életeimet.

Tovább


Poliptámadás

Polip támad emberre, tengeralattjáróra, cápára: a rémtörténetek klasszikus fordulatai. Bár rettegésünk zsigeri ezektől a megkapó és különleges élőlényektől, vérmérsékletükről szóló történetek nem túloznak. Az alábbi videók bizonyítják, hogy a mesék nem állnak távol a valóságtól. Nézzük meg, hogy a a polip valóban rátámad az emberre, tengeralattjáróra, cápára.

Polip polipra támad:

Tovább


Csak egy méter és eltűnik egy ország

Ha egyetlen méterrel emelkedik a világtengerek szintje, százmilliók élete kerülhet veszélybe.

Tovább

123
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog