Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csiganyál-arcmasszázs

Ha létezik ipar ahol képesek bármit felhasználni, az a szépségipar. De hogy a csiganyál is…

Talán két éve jelentek meg azok a kozmetikumok, amelyek csiganyálkát tartalmaznak.

Tovább


Ne adj ki idegennek házat

Ez az angol házaspár Gosberton városkában adja bérbe négy hálószobás házát. Legutolsó bérlője öt gyerekkel és 14 masztiff kutyával érkezett. Ez maradt utánuk a házban.

Tovább


Termesz-apokalipszis New Orleansban

New Orleanst Formosan-termeszek milliói lepték el. A termesz-rajzás normális jelenség minden évben. De ilyen mértékű kirajzást eddig még nem figyeltek meg, szinte horrorfilmbe illő jelentek zajlottak le az utcákon és a házaknál. A tulajdonosok minden eszközzel megpróbálták felvenni a harcot az otthonokat elpusztító rovarokkal. A fotómegosztókat elárasztották a képek.

Tovább


Így készül a lázadók maszkja

Guy Fawkes a történelem egyik legérdekesebb alakja gonosz merénylőből 400 év alatt szabadsághős lett. Ma minden tüntetésen őt látni, bárhova mész a világban.

1605. november 5-én, nem sokkal éjfél után tartóztatták le Guy Fawkes-t egy, a londoni Westminster-palota közelében található pincében, ahol a férfi összesen 36 hordó puskaport őrzött. Fawkes elfogásával lepleződött le a híres "lőpor-összeesküvés", melynek résztvevői a néhány órával később összeülő parlament és I. Jakab angol király (ur. 1603-1625) felrobbantására készültek. Felségárulás vádjával fogták perbe, és rövid tárgyalás után kötél általi halálra ítélték. Az ítéletet 1606. január 31-én hajtották végre.

Tovább


Northlandz: a világ legnagyobb modell vasútja

A világ legnagyobb modell vasút a New Jersey-i Flemington közelében épült. Létrehozója Bruce Williams Zaccagnino.

A Northlandz méretei elképesztőek: több mint 13 kilométer hosszú pálya, amin több mint 100 vonat fut, miközben közel 400 hídon kelnek át.

Tovább


Erawan-vízesés

Nem kell feltétlenül óriásinak lennie egy vízesésnek, hogy lenyűgöző legyen. Jó példa erre Erawan-vízesés.

Tovább


Ahol a világnak vége van

Ha a Google térkép szolgáltatását nézzük, akkor a világnak ott van vége, ahogy a Google fényképező autói már nem mennek tovább. Ezt a pontot az utcanézetben meg is nézhetjük. Egy Ian Taylor nevű blogger jó néhányat összegyűjtött az ilyen helyekből. Néhány pont a gyűjteményéből.

Hawaii, A Kilauea vulkán lávafolyama zárja el az utat

Norvégiáa, az ország és Európa legészakibb pontja

Tovább


Így alszanak lógva a hegymászók

Nem lehet mindig vízszintes felületet találni. Van amikor egy függőleges sziklafal közepén éri az este a mászókat. Akkor is kell aludni. Néhány tipikus megoldás.

Tovább


Hajón úszó erdő

A hajóroncsot meghódította a természet.

Mintha valahol a vadregényes dzsungelben, egy ismeretlen folyó partján lennénk.

Ausztrália, Sidney, Homebush-öböl. A látszat ellenére a kép egy világváros közepén készült.

Tovább


A Panama-csatorna - 100 év képekben

A Panama-csatorna a Csendes- és Atlanti-óceánt köti össze. Hossza 77 km. A Panama-csatornát 17 mesterséges tó, számtalan kiszélesített természetes-, illetve mesterségesen létrehozott csatorna, valamint két zsiliprendszer alkotja.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog