Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dizájn-protézis

Hol van már a jó öreg faláb? A mai protézisek már alumínium-ötvözetből, titánból, grafitból, és speciális műanyagokból vannak. Egy ipari formatervező, Scott Summit úgy gondolta, már nem csak jó lehet, hanem szép is. Művégtagok, amelyek még divatosan szépek is lehetnek, amely megkönnyíti a társadalmi elfogadottságot.

Tovább


A legkeményebb

Dupla amputáltként többre képes, mint az egészségesek.

Noah Galloway egyszerű srác volt az Alabama államban található Birminghamban. 2001-ben úgy döntött, hogy belép a hadseregbe. Gyalogos katonaként azon kevesek egyike volt, aki elit katonaként az első sorban szolgáltak a háború idején.

Tovább


A medvebocs és legjobb barátja

Két medve: az egyik jeges, a másik plüss. Ilyen egy közös hancúrozás. Szemmel láthatóan a barnamackó a vérszomhasabb.

Kali, az árva jegesmedvebocs, anyját innuit vadászok ölték meg. Nem tudták, hogy anya, különben nem bántották volna. Amikor a vadászok megtalálták a bocsot, nem hagyták sorsára, elvitték az Alaszkai állatkertbe. Pár hét alatt a fő látványosság lett. Az állatkert fotósának képei az egész világon ismertté tették.

Tovább


Ahol gleccserek voltak

Az általános felmelegedés következtében így tűnik el a jég, és húzódnak vissza a gleccserek. Az animált gifek a gleccserek egy régebbi és egy mostani képét úsztatják össze. A képek mindkét esetben ugyanarról a pontról készültek.

Tovább


Hópihék, ahogy még nem láttad

Egy orosz fotós elképesztő képei.

Tovább


Így nézne ki ma

Híresek voltak, igazi sztárok voltak, meghatározó alakjai voltak egy korszaknak. De sajnos korán elmentek. Ha még élnének, így néznének ki. A rendőrségnél is alkalmazott szoftverrel öregítették meg az eredei képeket.

Jim Morrison - The Doors 1971 (27)

Bob Marley 1981 (36)

Tovább


Elképesztő faragás

Ha van egy szép nagy fatörzsed, egy kis kézügyességed, és némi szabadidőd, te is csinálhatsz ilyet.

Tovább


A tornádó után megtalálta a kutyáját

Jon Byler Dann igazán szerencsés ember. Szerencsés mert túlélte. Néhány napja tornádó csapott le az Illinois állambeli Washington városkára és négyszáz házat tett a földdel egyenlővé.

A tornádó-riasztásra Jon feleségével és négy gyermekével elmenekült a házuk pincéjébe. De kutyájuk Maggie, a 11 éves juhászkutya annyira meg volt rémülve, hogy nem volt hajlandó kijönni a kennelből. Ezért Jon kénytelen volt kinn hagyni.

Amikor a vihar elvonult, a család előjött a pincéből és látták, hogy öt éve épített házuk eltűnt a föld színéről, akárcsak a környék további négyszáz háza. Szomrúan vették tudomásul, hogy kutyájuk valószínűleg meghalt.

Tovább


Ágyból nézni az elefántitatót

Zanbiában, az Alsó Zambezi Nemzeti Parkban áll ez a különleges luxus apartman a Chongwe folyó partján. A ház és a környezet önmagáért beszél. Az ágyból nézni hajnalban a folyóból ivó állatokat, vagy a fürdőző elefántokat, nem mindennapi élmény. Napi bérleti díja 2000 dollárról indul.

Tovább


Tank emlékmű üres hüvelyekből

Ez a kínai 99-es típusú tank szobor (emlékmű, makett) kizárólag lőszerhüvelyekből épült. Mérete megegyezik a valódi tankéval, megépítéséhez 48 356 darab, hadgyakorlatokon kilőtt lőszer hüvelyét használták fel.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog