Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem ikrek

A kanadai fotós, François Brunelle kiadott egy különleges fotósorozatot "Nem vagyok hasonló!" címmel. A képeken szereplő "ikrek" nem testvérek, de még csak nem is rokonok. Sokszor nem is ismerik egymást. hasonmás iker ismeretlen

Tovább


Maszkok kicsiknek

Most a járvány idején mindenkinek maszkot kellene hordania, de nehéz helyzetben vannak a szülők. A kicsik számára túl nagyok a megvásárolható maszkok, ráadásul a maszkos arcok ijesztőek a gyerekek számára.

A Disney sokkal vonzóbb megoldást talált ki. A cég nemrég készített egy többször használható maszk sorozatot, amelyeket rajongók kedvenc Disney rajzfilmjei díszítenek. A Yoda-babától az Avengerseken át a Micimackóig olyan maszkok készültek, amelyek a gyerekek is örömmel viselnek. A legfontosabb, hogy a Disney vállalta, hogy minden nyereségét a nonprofit Medshare-nek adományozza, amely a rászoruló kórházakat támogatja.

Tovább


A kötött maszkok mestere

Ennél elborultabb maszkokat nem láttál még. Az izlandi művész, Ýrúrarí nyelvet ölt a járványra és egyedi maszkokat kötöget. maszk

Tovább


Manipulálni a valóságot

1 téma 2 objektív, két nézőpont, két szándék: Így tudja a média torzítani a valóságot. Két dán fotós, Ólafur Steinar Gestsson és Philip Davali egy kísérletet végeztek a Ritzau Scanpix fotóügynökségnél.

A koppenhágai székhelyű művészek ugyanazokat az embereket fényképezték le ugyanazon a napon. A trükk, hogy két különböző perspektívát használtak - széles látószögű és teleobjektív. A képek megdöbbentő különbséget mutatnak az emberek közötti távolságban, és arra késztenek minket, hogy újragondoljuk azokat a dolgokat, amelyeket magától értetődőnek tekintünk.

Öt képpár: az első fotó teleobjektívvel készül, a másik széles látószögű lencsével.

fotó manipulálás néőpont média

Tovább


A járvány művészete

Az Ukrán Kulturális és Információs Minisztérium ügyesen és humorosan a klasszikus festményeket használta fel a hogy felhívja az emberek figyelmét, mit tegyenek a járvány idején.festmény jármány információ

Tovább


Kreatív maszkok

Igazán különleges, egyedi darabok.maszk járvány különleges egyedi maszkok

Tovább


Világjáró kutya

Maddie, ez a bájos mosómedvekopó a híres fotós Theron Humphrey kutyája. Theron magával vitte Amerikai körútjára és természetesen sok csodás fotó készült a világjáró kutyáról. Nem véletlen, hogy több mint egymillió követője van.maddie mosomedvekopó fotós utazó kutya

Tovább


Utcai művészet és a koronavírus

A graffiti művészek azonnal reagáltak napjaink legnagyobb problémájára.

Tovább


Alternatív maszk ötletek koronavírus idejére

Nem feltétlenül hatásos, de legalább mások jól mulatnak. maszk vírus koronavírus furcsa használhatatlan

Tovább


Megváltozott logók

A világjárvány alaposan átírta a életünket. A szlovén művészeti igazgató Jure Tovljan elkészítette 11 nagy világmárka aktualizált logóját.

Corona Extra:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog