Most a járvány idején mindenkinek maszkot kellene hordania, de nehéz helyzetben vannak a szülők. A kicsik számára túl nagyok a megvásárolható maszkok, ráadásul a maszkos arcok ijesztőek a gyerekek számára.

A Disney sokkal vonzóbb megoldást talált ki. A cég nemrég készített egy többször használható maszk sorozatot, amelyeket rajongók kedvenc Disney rajzfilmjei díszítenek. A Yoda-babától az Avengerseken át a Micimackóig olyan maszkok készültek, amelyek a gyerekek is örömmel viselnek. A legfontosabb, hogy a Disney vállalta, hogy minden nyereségét a nonprofit Medshare-nek adományozza, amely a rászoruló kórházakat támogatja.

maszk gyerek Disney

 

maszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disneymaszk gyerek Disney

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)