Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legkirályabb nyári találmányok


Törölköző és párna beépített kihangosítóval

Tovább


Mi a fontosabb: a mennybe jutás, vagy a pokol elkerülése

Ha hiszel a túlvilágban, számodra melyik a fontosabb: a mennybe jutni, vagy elkerülni a poklot? Elsőre furcsa lehet a kérdés, de ez a kérdés is hasonló az "ez a pohár félig tele/félig üres" problémához. Számodra melyik a meghatározó: a jutalom elnyerése vagy a büntetés elkerülése. Melyik érzés motivál téged jobban?

Egy amerikai tanulmány próbált választ találni a kérdésre. Az Oregon Egyetem kutatói 69 ország 26 évnyi bűnözési és vallási adatait elemezték 143 ezer emberre kiterjedőn. A vizsgálat megállapította, hogy félelem a pokolra jutástól jobban visszatart a bűnözéstől, mint a mennybeli remény.

Tovább


Vérciki történet

Az alábbi történet nem a sajátom, a neten találtam. A fotó 10 dollár. A jogokról lemondás díjtalan. De ez az érzés megfizethetetlen.

"Egyszer régen készítettem ezt a képet, ahogy egy pár áll a sziklás hegy ormán…"

Tovább


Vasúti alagutak Európa és Afrika között

A vasút hiába hálózza be a kontinenseket, nem tudja biztosítani a közöttük lévő kapcsolatokat. Azonban erre is léteznek már tervek. Bár nem valódi interkontinentális kapcsolatról van szó, de ennek volt előfutára a Csalagút, amely az angol szigetet köti össze Európával. Ez arra mutat példát, hogy az ilyen típusú kapcsolatok kivitelezhetőek. Már lassan elkészül az első alagút.
Legegyszerűbb, ha megkerüljük a problémát keletről. Az eurázsiai kontinensen élünk, ezért furcsa beszélni egy Európát Ázsiával összekötő vasúti alagútról. Pedig már épül, méghozzá a földrészeket egymástól egy helyen elválasztó szakaszon, a Boszporusz szorosban. Itt a két kontinens távolsága néhol mindössze hétszázötven méter, de ez a csatorna elválasztja egymástól Európát, a Közel-Keletet és Afrika északkeleti részét. A tervek szerint azonban 2013-ban átadásra kerül a Marmaray-alagút.

Tovább


Az utakon nem leszel biztonságban… a rendőröktől

2012 a nagy vadászat éve lesz. Minden fa, minden bokor, mögött les majd a vadász. Az áldozatok az autósok lesznek, a vadászok a rendőrök. Miért látom ilyen borúlátón a helyzetet? Roppant egyszerű: az idei költségvetésben 18 milliárdos bevételt terveznek csak a közlekedési bírságokból.

Tovább


2011 legnagyobb esései

Lehet vicces, lehet ijesztő, lehet kárörvendő, lehet hogy összeborzadunk tőlük. Látványos és legtöbbször vicces esések, zuhanások, ugrások, karambolok, törések, és zúzások 2011-ből. De a legnagyobb tanulság, hogy isten állatkertje nagy. Mert mindenki kaszkadőrnek képzeli magát.

(Via Youtube)

Csatlakozz a több mint ötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Mai fotó:Kanyargós-patak, Gunnison Nemzeti Erdő, Colorado, Egyesült Államok

Ezt láttad már?

Legviccesebb kondom reklámfilmek

Egy elképesztő és vicces vadászat

Világcégek vicces kotonjai

 

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)

Tovább


A hülyeség önkéntes adója

Az üzenet egyértelmű: ha hülye vagy, fizesd meg az árát.

Szemem elé került egy furcsa reklámbanner a facebookon: ismerd meg az előző életedet, mi voltál. Rákattintottam, gondoltam valamilyen visszavezetéses tréninget hirdetnek. De nem. Eljutottam egy olyan honlapra, ahol majd megvilágítják nekem előző életeimet.

Tovább


Látod a horizontot?

A természet számtalan csodájával képes elkápráztatni minket. De a véletlen, vagy éppen a fotós tudatos beállítása ezt a hatást még képes fokozni. A természetes tükröződést olyan mesteri fokon lehet alkalmazni, hogy akár eltűnhet a határ ég és föld között. Nem ily olyan egyszerű megtalálni a horizontot ég és föld között.

Tovább


Solowheel, az elektromos "mitudoménmi"

Se nem roller, se nem bicikli, se nem görkorcsolya, se nem monocikli. De legalább nem kell tekerni. Ez a SoloWheel. Kérek egyet a karácsonyfa alá.

Tovább


Több mint kínos

Az éjszakai kórházi ügyeletre néha furcsa betegeket hoznak be, akik furcsán titkolóznak panaszaikról. Azután a röntgenfelvételek magyarázatot adnak a kényes és kínos titkokra.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog