Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legkirályabb házimozi-szobái

King Kong szoba:

A tévé mögül maga a király les téged, és a markából nézheted a filmet. A berendezés teljesen kőből és fából készült. Tervezője Tom Spina.

Uszoda-házimozi:

A wisconsinban élő tulajdonosok megunták a régi úszómedencéjüket, és átalakították tágas házimozi teremmé.

Tovább


A nagy papírrepülő-átverés

Különleges felvételre hívták fel a figyelmemet, több helyről is megkaptam egy linket. Különleges és meglepő fizikai jelenséget mutat be. Két ventillátort kell egymással szembe fordítani, és a két ellentétes légáram között egy papírrepülő érdekesen viselkedik:

Zseniális ötletnek tűnik, de csak átverés. Ez egy rövid nyomozás után kiderült. Egy klasszikus bűvésztrükk ügyes alkalmazása. A megoldás pofon egyszerű:

Tovább


Tiszta elmebaj: Saddam arany fegyverei

Az iraki diktátor, Szaddám Husszein bukása után derült fény arra, hogy milyen elképesztő luxusban élt. Palotáiban mindenből csak a legjobb és legdrágább lehetett. Mindezek ellenére is meglepő privát fegyvergyűjteménye, amelyek aranyozott és ezüstözött fegyverekből állt. A kollekcióban vannak régi és újabb fegyverek, az AK-47-től az általa oly gyűlölt Izrael Desert Eagle pisztolyáig. A legelképesztőbb talán egy aranyozott páncéltörő gránát. Elmebaj felső fokon.

Tovább


Az igazság úgysem derül ki

Olvasom a hírt, hogy a BKV buszsofőrt, aki rendszeresen viccekkel, dalokkal és hangfelvételekkel szórakoztatta az utasokat, elbocsátotta a cég. Természetesen rögtön beindult a kommentelés, hogy hú, a gonosz, rosszindulatú, és ostoba cég már megint mit művelt. Vagyis megint a BKV-val szembeni - egyébként teljesen jogos - indulatok szabadultak el. Az teljesen mellékessé vált, hogy mi az elbocsátás oka/indoka.

Egyszer már elbocsátották azon a jogcímen, hogy engedély nélkül, a BKV belső szabályait megsértve nyilatkozott az ATV-nek. Akkor a BKK vezetője a buszvezetőt védelmébe vette, kifejezte, hogy számít a munkájára és arra kérte a BKV-t, hogy hívja fel a járművezetőt a szabályok betartására.

Tovább


Zen iroda

Lehet, hogy itt eléred a mennyei békét, de hol fogsz dolgozni, és mit szól majd hozzá a főnököd?

Tovább


Betiltott erotikus reklám

A brit reklámtestület betiltotta a Durex óvszergyár egyik reklámfilmjét, amelyet az internetre szántak. Az indoklás valahol vicces: a reklám szexuális tartalma miatt.

A szpotban a Durex egyik síkosítóját reklámozzák, és több nő látható benne, amint épp khm... jól érzik magukat. Az ASA testülethez beérkezett panaszok szerint a szpot túlzottan szexuális jellegű.

Tovább


Holland vizi-virágkarnevál

A Westland Úszó Virág Parádé (Varend Corso Westland) egy egyedülálló, színes, évente megrendezésre kerülő esemény Hollandiában.

Augusztusban mintegy hatvan hajót díszítenek fel pompás virágokkal, növényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel. Így felékesítve futnak ki a csatornára. A varázslatos konvoj mintegy 70 kilométeres utat jár be a falusi központok között: Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen, Rijswijk, Hága, és Delft.

Tovább


Földi édenkertek

Tovább


Durva, de igaz: a vámpírhal

A bennszülöttek tudják, hogy a piranhánál csak egy dolog veszélyesebb: az Amazonasba pisilni...

Tovább


Varázslatos éttermek: fészekben a fa tetején

Milyen lehet a madarak élete egy trópusi szigeten? Thaiföldön ezt is kipróbálhatod. Soneva Kiri üdülőhely étterme különleges szolgáltatást kínál. A hosszú falépcsőkön felsétálva fából és vesszőből font, madárfészekre emlékeztető kis bokszokra várják a vacsorázókat. Miután a vendégek elfoglalták a helyüket, a fészkeket felhúzzák öt méter magasra, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a tengerre és a szigetre. A felszolgálás természetesen nem maradhat el, a pincérek, drótkötélpályán érkeznek. a fészek melletti kis teraszra.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog