Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Holland vizi-virágkarnevál

A Westland Úszó Virág Parádé (Varend Corso Westland) egy egyedülálló, színes, évente megrendezésre kerülő esemény Hollandiában.

Augusztusban mintegy hatvan hajót díszítenek fel pompás virágokkal, növényekkel, gyümölcsökkel és zöldségekkel. Így felékesítve futnak ki a csatornára. A varázslatos konvoj mintegy 70 kilométeres utat jár be a falusi központok között: Westland, Midden-Delfland, Vlaardingen, Rijswijk, Hága, és Delft.

Tovább


Autómentő Honda-motorkerékpár

Sok balesetnél az okozza a legnagyobb gondot, hogy a sérült autókat elszállítani akaróvontatók vagy trailerek sem juktank oda az esethez a dugó miatt. Valószínűleg egy félévig tartó éjszaka átpiálása kell ahhoz, hogy egy ilyen ötlet az ember eszébe jusson. Egy svéd cég, a Coming Through megalkotta a Retrievert, az az autóvontató motorkerékpárt.

Tovább


Varázslatos éttermek: fészekben a fa tetején

Milyen lehet a madarak élete egy trópusi szigeten? Thaiföldön ezt is kipróbálhatod. Soneva Kiri üdülőhely étterme különleges szolgáltatást kínál. A hosszú falépcsőkön felsétálva fából és vesszőből font, madárfészekre emlékeztető kis bokszokra várják a vacsorázókat. Miután a vendégek elfoglalták a helyüket, a fészkeket felhúzzák öt méter magasra, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a tengerre és a szigetre. A felszolgálás természetesen nem maradhat el, a pincérek, drótkötélpályán érkeznek. a fészek melletti kis teraszra.

Tovább


Bizarr párosok: nyelvevő rák és a hal

A Csendes-óceánban élnek olyan halak, amelyek különlegesen kapcsolatban élnek együtt egy parazitájával, egy rákfajjal.

Tovább


Gyermekeink száma miként változtatja meg szokásainkat

Ahogy merevlemezem elhagyott bugyraiban (olyan archív könyvtárak, amelyek az első pc-m óta követnek) keresgéltem, megakadt a szemem egy ősrégi irományon, amelyet már ki tudja mikor mentettem, el. Akkor csak viccesnek találtam, azért mentettem, el. De azóta apap lettem, és a barátaimnak 2-3 csemetéjük is született már. Most újra elolvasva a szöveget rájöttem, hogy enem csak vicces, de minden szava igaz. Hogyan változnak a szülők elvárásai magukkal szemben, ahogy a gyerekek száma (és vele együtt a munka és a stressz) nő.

Az anyuka ruhái

Első gyermek esetén: Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.

Második gyermek esetén: Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.

Harmadik gyermek esetén: A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre

Első gyermek esetén: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.

Második gyermek esetén: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.

Harmadik gyermek esetén: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Tovább


Hagyjatok békén a foszforos kullanccsal

Mint minden tavasszal, most is megkaptam a szokásos gyufa-kullancs levelet is. Ez a levél nem hoax, csak alapjában téves. Jöjjön a megfejtés. De először nézzük a levelet:

"Praktikus, aktuális tanács. (Kaptam, közzé teszem.) Régi , őrségi (az Őrségben élünk, rengeteg kullanccsal,de itt senki nem fél...már hozzánk tartoznak!) A kullancs eltávolítási technikát szeretnék Önökkel megosztani! A belénk fúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával, könnyedén eltávolíthatjuk!

Tovább


Legszebb helyek: Ördögtorony

A világ egyik legkülönösebb geológiai képződménye. Az Ördögtorony Nemzeti Emlékmű az Egyesült Államokban, Wyoming állam észak-keleti részén található, Crook Country területén.

Tovább


Ég veled cipőfa

Nevada egyik leghíresebb látványossága nem látható többé.

Tovább


A természet csodái: a szerelem-alagút

Ez az gyönyörű növényalagút ékes példája annak, mennyire nem ismerjük a környező országok természeti csodáit. Ez az erdei vasúti szakasz Ukrajnában, Kleven mellett található. A helyiek a szerelem alagútjának hívják.Romantikus séták, és nem ritkán házasságkötések színhelye. Nem kis munka lehet ilyen szép állapotban tartani ezt a csodát.

Tovább


Az elképzelhetetlen Bollywood

Éneklő Terminator, táncoló Superman, és minden, amit Hollywoodból el lehet lopni, és musicallé konvertálni. Természetesen szigorúan indiai minőségben. A világ legszúrósabb pillantásai, legmókásabb üldözései, és legröhejesebb verekedései. Avagy így lopnak Bollywoodban:

Michael Jackson Thriller:


Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog