Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Híres történelmi személyek ma

Becca Saladin grafikus dizájner megálmodta, a történelem híres személyei hogyan is festenének ma, ha köztünk járnának.

személyiség történelmi híres ma grafika

Kleopátra

Tovább


Mintha egy ágyban lennének

Sok lakásban tartott kutya a falkaösztön miatt szeretne a gazdájával aludni, az ötletért a gazdik viszont nem rajonganak. Egy Pennsylvániai székhelyű bútorgyártó cég megtalálta a megoldást. Country stílusú ágyaihoz olyan ágyvégeket gyárt, ahol a kutyák alhatnak. Együtt és mégis külön.ágy kutya ágyvég

Tovább


A lufiszobrászok királya

A Masayoshi Matsumoto japán művész évtizedek óta bonyolult szobrokat készít léggömbökből. egy-egy darab elkészítése két-hat órát vesz igénybe, teljesen léggömbökből készül, amelyekben nincs jelölő, matrica vagy szalag.

lufi léggömb szobor

Tovább


Hírességek rajzfilm stílusban

Sok híresség és filmes karakter legalább annyira egyedi, mint a leghíresebb rajzfilmeké. Dino Tomic tehetséges horvát művész elindított egy szórakoztató kis mellékprojektet: hírességek és karakterek különböző rajzfilmstílusokban.rajzfilm híresség

John Wick (Keanu Reeves)

Tovább


Angyal a jég alatt

Alexander Szemenov orosz tengerbiológus Oroszországban, egy fehér-tengeri jég alatti merülés során filmezte le a tengeri angyalnak nevezett lényt. A profi fotósnak sikerült néhány jó képet és egy videót is készítenie a különleges puhatestűről.tenger jég tengeri angyal puhatestű

Tovább


A világ legrosszabb panoptikuma

A viaszmúzeumok nagyon népszerűek a világban, Madam Tussaud panomtikuma etalonnak számít. Ezek után igazán meglepő, hogy egy másik népszerű angol panoptikumot azért keresi fel egyre több turista, mert ez a legrosszabb a világon. Ez az egyetlen hely, ahol a viaszbábok nem igazán hasonlítanak az eredetijükre. Lépj be Louis Tussaud panoptikumába Norfolkban. Te hányat ismersz fel név nélkül? És azután, hogy elolvastad a nevét?

viasz múzeum panoptikum legrosszabb

Mr. Bean - Rowan Atkinson

Tovább


Sebek és tetoválások

Egy jó tetoválás elrejti a sérüléseket, vagy épp ellenkezőleg elviselhetővé teszi azokat.

Tovább


A fáraók XXI. századi birodalma

Mi lett volna, ha az ókori Egyiptomi birodalom a mai napig megőrzi nagyságát, és a fáraók töretlen dicsőséggel jut el a XXI. századba? A mesterséges intelligencia ezt is elképzelte.

Tovább


Akiket nem zavar a magasság

Vannak, akik tudnak tériszony nélkül élni. Húsz különleges fotó.

magasság mélység tériszonyű

Tovább


A Balti-tenger hátborzongató hajóroncsainak titkai

Évszázadok óta láthatatlanul fekszenek az óceán fenekén. Jonas Dahm és Carl Douglas búvárfotósok fantasztikus képei.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog