Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Durva nyári balesetek

Késik a jó idő, de hamarosan berobban a nyár. Most az elején kell igazán vigyázni: sose felejtsd a naptejet! leégés naptej baleset

Tovább


Rút kiskacsából hattyú

A kiskacsának kellett az a néhány eltelt év, és helyenként egy kis odafigyeléssel rádolgozni a kérdésre. És megszületett a hattyú. Férfiak és nők, akik kinőtték magukat.átváltozás megszépülés kacsa hattyú

Tovább


Ravasz védjegylopások

Minden hasonlóság csak a véletlen műve.védjegy lopás ravasz trükkös

Tovább


Pszichedelikus szőnyegek

Faig Ahmed az azerbajdzsáni Bakuból származó, nemzetközileg elismert művész, aki ismert arról, hogy ezeket a klasszikus szőnyegeket lenyűgöző kortárs műalkotásokká változtatta.
szőnyeg Azerbajdzsán klasszikus modern

Az azerbajdzsáni szőnyegszövés hagyománya évezredes múlttal rendelkezik egyik legősibb kézművessége, Kr. előtti 2. évezredig nyúlik vissza. Magas esztétikai értékük miatt ezeket az élénk szőnyegeket Azerbajdzsánban nem csak a padlóra terítik, belső falak, kanapék, székek, ágyak, sőt asztalok díszítésére is használják..

szőnyeg Azerbajdzsán klasszikus modern

Faig Ahmed Munkái újragondolják az ősi mesterségeket, és új vizuális határokat teremtenek a hagyományok és a sztereotípiák lebontásával.

Tovább


Plus-size disney hercegnők

Vajon hogy alakult volna  a rajzfilmek és Disney népszerűsége, ha valóságosabb alakokat rajzolnak. Plus-size karakterek már egyenesen istenkáromlás.

Crystal Walter, a Neoqlassical Art néven futó grafikus  némi vitát váltott ki Disney-filmek átrajzolt karaktereivel. A művész nyíltan beszélt a projektjéről és a különféle reakcióikról. Az emberek többsége pozitívan reagált, mások azzal vádolták, hogy „dicsőíti az elhízást” és népszerűsíti az egészségtelen életmódot. Pedig ő csak egy grafikus, aki fricskát mutatott a világnak.

disney hercegnő karakter plus-size

 

disney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-sizedisney hercegnő karakter plus-size

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

Tovább


Sose felejtsd a naptejet!

Durva nyári balesetek.napozás leégés naptej

Tovább


Eltűntetett testi hibák II.

Egy vietnami tetováló művész tökélyre fejlesztette, hogy rajzaival elfedje a különböző testi sérüléseket, hegeket, sebhelyeket. tetoválás heg seb sebhely

Tovább


Neandervölgyi sztárok

A neandervölgyi ősemberek a modern ember legközelebbi rokonai, és leszámítva erőteljes arcvonásaikat - hatalmas orr, szögletes arccsont, kiugró szemöldök - nem is különböznének olyan nagyon tőlünk. Ha modern ruhákban lennének, az utcán fel sem figyelnénk rájuk.

Ez akarta megmutatni a közösségi oldal. Felkért tehetséges művészeket, hogy híreségeket, ismert embereket változtassanak át neandervölgyi ősemberré. Íme a harminc legsikeresebb munka.

sztár celeb híresség neandervölgyi ősember

George Clooney

Tovább


Világ egy üvegben

Lina Cirilo és Laura Gonçales apró, önfenntartó ökoszisztémái. Mindegyik kézzel készült, különböző és egyedi. Ezek a kis ökoszisztémák szinte teljesen önfentartók nem kell aggódni a gondozás miatt A weboldaluk szerint csupán öntözni kell minden 10-15 napban, attól függően, hogy milyen meleg van.
üveg palack világ ökoszisztéma

Tovább


A tengerparton találták

A reggeli séta közben érdekes dolgokat lehet találni. tenger part homok különleges tárgy

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog