Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szivárványszínű állatok

Hogy tudnak ezek elbújni? Vagy nem is akarnak?

A világ érdekes állat színes szivárvány

Tovább


Tökéletlen természetfotók

Nem mindig úgy alakul egy fotó, ahogy szeretnénk. Néhány tucat példa erre.

Tovább


Kihalt állatok klónozása

Csak álom vagy realitás, hogy újra mamutok kószáljanak Szibériában, dodok totyogjanak Ausztráliában,, kwaggák legeljenek Afrikában? Feltámasztható egy már nem létező faj?

klónozás kihalt állat feltámasztás

A Jurassic World egyik mondata nagyon érdekes volt: "Többet tudtunk meg genetikából egy évtized alatt, mint a csontok kiásásából egy század alatt." Sőt, azt is elmondhatjuk, az elmúlt évtizedben többet tudtunk meg, mint a DNS és a gének felfedezése óta összesen. A genetika egy elképesztően széles skálát felölelő tudományág, mégis szinte mindig visszatérünk a dinók klónozásához. De a dinók túl régen éltek. Sokan még azzal sincsenek tisztában, mennyire hosszú ideig éltek a Földön. Például a Tyrannosaurus rex, amely 65 millió éve tűnt el, időben közelebb van hozzánk, mint a Stegosaurushoz, amely a "dinókor" közepén, 150 millió éve élt.

Tovább


Lenyűgöző állatportrék

Szemtől-szemben az állatvilág szépségeivel.

A világ érdekes állat portré

Tovább


Vemhes állatok a röntgen alatt

Nehéz eldönteni, hogy ezek a képek aranyosak, vagy hátborzongatóak. De rendkívül érdekesek.A világ érdekes állat terhesség vemhesség röntgen A szülők boldogan osztják meg magzatuk ultrahangfelvételeit, mint az első képet a jövevényről. De készülnek ultrahang és röntgenfelvételek az állatokról is. A terhesség az állatvilágban rendkívül változatos legyen szó magzatról vagy tojásról. Az oposszum esetében a legrövidebb, mindössze 14 napig tart. Az elefánt büszkélkedhet a leghosszabb vemhességgel, 23 hónpig hordja magában "kicsinyét". A Guinnes-rekorder kutyaalomban 23 kölyök volt, Miközben a tengeri csikóknál a hím hordja ki az átlagosan kétszáz csemetét.

Tovább


Csak egy tavacska a kert végében

Különleges nappali és éjszakai vendégek. Természetfotók a kertben.vadállat itató medence kert

Tovább


Varázslatos vadállatportrék

Goran Anasztaszovszkij már 15 évet töltött hihetetlen állatportrék készítésével. 2006 óta aktívan foglalkozik fényképezéssel, elsősorban a természetre és a vadállatok világára összpontosítva. Képein leopárdokat, oroszlánokat, tigriseket és zsiráfokat mutat be meglepően laza pózokban, sokszor meghitt pillanatokban.Goran Anasztaszovszkij fotó portré vadállat

Tovább


A drótszobrász

A brit művész különleges alapanyagot használ műveihez.szobrász drót állat ló

Tovább


A röntgen csodája

Egy röntgenfotó olyan világot mutat meg neked, amilyet eddig elképzelni se tudtál. A világ rejtett csodái.

Tovább


Két világ

Az Isztambulban élő török fotós Uğur Gallen megdöbbentő erejű képeken mutatja be, hogy itt a Földön jelenleg két világ van. Egy egyszerű fotós eszközzel mutatja, meg, mennyire szívfájdítóan éles a kontraszt e között a két világ között. Minket, akik itt a jobbik világban élünk szembesít azzal, amiért részben mi is felelősek vagyunk. Isten állatkertje két világ háború szegénység

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog