Különleges nappali és éjszakai vendégek. Természetfotók a kertben.vadállat itató medence kert

 

Jennifer George Kaliforniában, San Diego megyében a természettel határos területen él. Régebben távolról figyelte az udvarára betévedő különböző állatokat, mígnem egy zseniális ötletet eszelt ki, hogy jobban szemügyre vehesse őket. Egy 2019-es forró napon úgy döntött, hogy vizet visz egy prérifarkascsaládnak, és onnantól kezdve egy különleges hobbi vette kezdetét.

Egy egyszerű, fém vizes tállal kezdte, ami elég népszerű lett a helyi állatok körében, mivel Kaliforniában elég meleg tud lenni. Azóta igazi "állati szomjúságcsapdává" fejlesztette: egy nagyobb tállal és egy napkollektoros szökőkúttal. Most már számos állat látogat el minden nap George kertjébe egy frissítő ivásra vagy egy ingyenes medencés bulira. De a legjobb az egészben, hogy a szökőkút előtt felállított rejtett kamerának köszönhetően testközelből fedezhetjük fel a tollas, szőrös, sőt pikkelyes állatokat és viselkedésüket.

vadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kertvadállat itató medence kert

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)