A brit művész különleges alapanyagot használ műveihez.szobrász drót állat ló

 

A norfolki székhelyű brit művész, Connie Adams hihetetlen és igen részletes állatszobrokat készít. Ehhez mindössze horganyzott drótot használ.

szobrász drót állat ló

Adamsz szobrai különböző méretűek, Az apróbbak elférnek a tenyérben, az állatok esetében sokszor életnagyságúak a szobrok, de készít ennél nagyobbakat is. Egyik utolsó munkája egy életnagyságú ló, amely elbírja az ember súlyát, fel is lehet ülni a nyergébe.

szobrász drót állat ló

szobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat lószobrász drót állat ló

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint 95.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)