Sidney felett sem süt mindig a nap.A világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullám

 

Sidney városa egy több tucat kisebb öbölből álló rendszer, bár az ebbe tokolló folyó jelentéktelen méretű. A bonyolult partvidék miatt az öblön keresztben kompjáratokat üzemeltetnek. Az idő általában olyan szép, ahogy a fotókon látjuk, de a viharos időjárás az öböl vizét sem kíméli. Haig Gilchrist az egyik kompon szolgál, és az amatőr fotós nemrégiben egészen különleges képeket osztott meg Instagram oldalán. A rossz időjárásban a kompnak hatalmas hullámokkal kell megküzdenie. A képek már csak azért is különlegesek, mert rossz időben az utasok nem léphetnek ki a fedélzetre, a komp belsejében kell maradniuk. Ilyen fotókat csak egy hajós készíthet.

A világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullámA világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullámA világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullámA világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullámA világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullámA világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullámA világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullám

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Marhahúsos lepény
Macskaőrség:  Új képek a fehér kisoroszlánokról  
Napi videó:  
Viszik a kapást  
Napi fotó:
Látod a búvárokat?


(via)

A világ érdekes Sydney kikötő komp vihar óriás hullám