A lakókat döbbenetes látvány fogadta a vihar után.

A világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlás

 

Az elmúlt 40 év legerősebb vihara csapott el Ausztráliában, Sydney partjaira. A 130 kilométer/órás  sebességet is elérő széllökések elől több ezer embert evakuáltak,  és a csúcsidőbe kellett leállítani a főbb tömegközlekedési eszközöket.  A hullámok tombolásának több helyen a part sem bírt ellenállni. A vízparton lakókat döbbenetes látvány fogadta a vihar után.

A világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlásA világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

A világ érdekes Ausztrália Sydney vihar part omlás