Minden egyes nap ajándék az élettől.

 

Varsavija Borun orosz kislány ritka rendellenességgel született: Mellkasán kívül van a szíve, csupán egy vékony réteg bőr fedi el.  Rémisztő látni, ahogy kis szíve dobog a bőr alatt. Egymillió élve születésből átlagosan 5,5 ilyen eset fordul elő.

Szegycsontja magzati állapotban nyitott maradt, és a szíve mellett a rekeszizma egy része, és belének egy kis darabja is kívülre került.  Az így született babák nem maradnak sokáig életben, de Varsavija már hat éves, életvidám kislány.  Mint mondta nagyon szeret rajzolni, elsősorban Jézust, pónikat, és angyalokat.

Tudomásul veszi állapotát, elfogadja, hogy nem járhat iskolába, és nem járhat balettozni sem. De otthon azt csinálhat, amit akar.

Év elején édesanyjával kiköltöztek Bostonba, ahol egy orvos vállalta a kislány kezelését.

Sajnos a kislányt nem lehet megműteni, mert magas a vérnyomás a szívkamrákból kivezető artériákban. Két év múlva talán lesz rá esély a műtétre.

A kislány rosszul viseli a hideg éghajlatot, ezért leköltöztek a floridai Hollywoodba. A Varsavija azóta ritkábban beteg, és a szívén is érzi a meleget.

Most pénzt gyűjtenek az orvosi kezelések és és a későbbi műtét fedezésére.,

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

 (via Daily Mail)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...