Tom Bob nem mindennapi graffiti művész. a rongálás helyett életre kelti  a városokat.

Tom Bob Graffiti

 

Az esőcsövektől a klímaberendezésekig és a szellőzőnyílásokig, az aknafedelektől a véletlenszerű tárgyakig, a burkolatok, oszlopok, dudorok, rudak, kukák és tűzcsapok Tom számára csak egy óriási vászon. És itt találják meg otthonukat a rajzfilmes lények.

Tom Bob Graffiti

Kezdetben New York utcáin alkotott, de a művész azóta városról-városra jár, Nem csoda, hogy meglehetősen nagy rajongótábort épített ki 258 ezer odaadó Instagram-követővel. Sokan várják, hogy művei felbukkanjanak az ő városában is.

Tom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob GraffitiTom Bob Graffiti

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)