Az óceán közelsége gyönyörűvé teszi az elmúlást.A világ érdekes ősz színek USA észak-kelet

 

Az őszi gyönyörű az Egyesült Államok északkeleti részén. Michael Matti drónfotós úgy döntött, megnézi, és meg is örökíti ezt a csodát. Barátjával autót bérelt, és bejárták Vermont, New Hampshire, és New York államok erdeit, és drónjukkal lélegzetelállító fotókat készítettek. Hogy ez milyen elképesztő tud lenni, azt a videó mutatja be igazán.

A világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-keletA világ érdekes ősz színek USA észak-kelet

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: 

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

(via)

A világ érdekes ősz színek USA észak-kelet