Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tisztes őszes halánték

Egyre több híresség fedi fel ősz fürtjeit. Az ezüst haj divatos lett.

Andie MacDowell

sztár filmcsillag ősz szürke ezüst haj

Tovább


Az ősz is lehet szexi

Sokan küzdenek a korai őszüléssel, amit hajfestéssel próbálnak leplezni. Ennek legnagyobb ellensége a lenövés. A legtöbb 30 év körüli nő már talál itt-ott néhány ősz hajszálat, de mire 50 évesek leszünk, a haj körülbelül a fele őszül. A ráncokhoz hasonlóan az ezüst is az öregedés része. És abszolút nincs ezzel semmi baj.

A Hollywoodi színészek hajfestője. Jack Martin bebizonyítja, hogy az ősz is lehet fiatalos és szexi.
haj ősz festés

Tovább


Az ősz is szexi

Nemcsak a férfiak, sok nő is küzd a korai őszüléssel. Amíg ez egy férfinál sármos is lehet, a nők tragédiának élik meg, és festéssel próbálják eltüntetni. Ráadásul az ősz lenövés csúnyább, ezért ezek a hölgyek sokkal gyakrabban festetik a hajukat.

Az egész három évvel ezelőtt kezdődött. Egy nő belépett a színspecialista Jack Martin kaliforniai szalonjába, és elmondta neki, hogy évek óta 3-4 hetente a haját otthon festi. De nem akar aggódni a hajfestéke miatt, nyugdíjasként is élvezni akarja a szabadban való szabadidőt, és minél több időt akar megtakarítani.

Jack Martin elfogadta a kihívást és azonnal elindult az ötletelés. Végül úgy döntöttek, hogy a hölgy haját egy ezüstös szürke árnyalatúra festette. Ez elrejti az őszülést, ritkábban kell fodrászhoz járni, és mind kiderült rendkívül szexi is. Az eredménnyel mindeni elégedett volt, és miután megosztotta a fotót az Instagrammon, Martinhoz tódulnak a hasonló kéréssel az ügyfelek.

Tovább


Amikor az utcai művész karanténba kerül

Banksy, az egyik leghíresebb utcai művész otthon alkotott. A brit utcai művész néhány képet közölt arról, hogy néz ki az állítólagos fürdőszobája. Csak annyit írt mellé: "A feleségem utálja, ha otthon dolgozom."Banksy fürdőszoba karantén

Tovább


Furcsa fürdőszobák

Némelyik dizájnra a furcsa a legenyhébb jelző.fürdőszoba dizájn

Tovább


Akik először látnak havat

Az állatkölykök is nagyon meg tudnak lepődni.A világ érdekes állat kölyök hó első először találkozás

Tovább


Ősz a világ körül

Krisztina Makejeva orosz fotográfus szerint: "Az ősz olyan, mint egy tündérmese. A természet, felkészülve a téli álomra, minden lehetséges színben pompázik. Ilyenkor olyan sok szépség vesz körül bennünket." Amerre jár a világban,mindenfelé fotózza az ősz színeit.

A világ érdekes ősz színek

Svájc

Tovább


Ahol színrobbanás az ősz

Az óceán közelsége gyönyörűvé teszi az elmúlást.A világ érdekes ősz színek USA észak-kelet

Tovább


Ősz macsók

Fehér szákállú férfiak, akik újradefiniálják az idős férfi fogalmát. A legfiatalabb 48, a legidősebb 82 éves.A világ érdekes macsó férfi ősz szakáll

Tovább


Boldogság karok nélkül

A pillanat bája mindenkit lenyűgözött.A világ érdekes evés etetőszék karok nélkül

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog