Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bungalók a temetőben

A temetői kivagyiság újabb őrült példája.Szerbia tememtő bungaló mauzóleum

Tovább


Bungalók a bárkákon

Ringatózó luxus, Bárka-hotel a Kakaó-szigeten. A Cocoa island a Maldív szigetek része, South Male Atoll egyik aprócska földdarabja. A világ érdekes Cocoa island Kakaó-sziget bárka csónak bungaló faház hajó

Tovább


Kemping gazdagoknak

Ezen a szinten mi értelme van a sátornak és a bungalónak?A világ érdekes luxus sátor bungaló kemping

Tovább


Menekülés az erdő mélyére

Üvegfalú szoba a faházban. Ilyen kell nekem. Az Escape nevű minden jóval felszerelt bungalót Kelly Davis tervezte.

Tovább


Fára épült házak felnőtteknek

Ez nem játék, de játékos embereknek. Fűrész balta, szeg, pár tucat léc még akad, de ekkora fa az udvarban, na az a gázos.



Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizenkétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Okos villa

Napi videó:   Kaszkadőr macska

Napi fotó:  A szállítás apró trükkjei

(via pinterest)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A világ legnagyobb vízfeletti bungalója

A jómódúak között igen népszerű - és sokak vágyálma - a sekély tengerben, cölöpökön álló bungalókban tölteni a nyaralást. Romantikus, békés, exkluzív, a nyugalom szigetei.

A világon több mint 110 ilyen üdülőhelyen foglalhatunk szállást. Ezek a bungalók nagyobbak, és jóval drágábbak egy szállodai szobánál. 50 négyzetméternél szinte mindegyik nagyobb, de átlagosan 100 négyzetméteres építményekben élvezhetjük a magányos luxust.

Tovább


Luxusnyaralás a Kókusz-szigeten

Ha valaki igazán csak a békére, a nyugalomra, és a tengerre vágyik, csak az menjen erre a helyre. Feltéve ha sok pénze van.

Ez a kókusz-sziget nem azonos a lakatlan Kókusz-szigettel (spanyolul Isla del Coco, angolul Cocos Island), amely 500 km-re Costa Rica partvidékétől a Csendes-óceánban fekszik. De nem is az Ausztráliához tartozó Kókusz (Keeling)-szigetek, amely két atollt és 27 korall-szigetet foglalnak magukba, amely az Indiai-óceánban, Ausztrália és Srí Lanka között félúton találhatóak.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog