A titka egy zseniális húzás.
Sose hitted volna, hogy japánban találod meg. A tokiói Shake Tree étterem maximalizálta a hamburger élvezetét: elhagyta a zsömlét, és megduplázta a húst. A paradicsomot és a sajtszeletet a két húspogácsa közé teszik. Aki ennél több ízre vágyik, még hagymát és tojást is választhat a hamburgerbe.
Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.
Ezt láttad már?
Szem-Szájnak gasztroblog: Így készül a szalagcukorka
Macskaőrség: Macska és a karácsonyfa
Napi videó: Karácsony a 1930-as években
Napi fotó: Az egyik legjobb karácsonyfa
(via)