Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legjobb esküvői képek

Elkapott pillanatok, humoros ötletek. tökéletes beállítások.A világ érdekes esküvő fotó legjobb

Tovább


A legjobb reptér

Az egyetlen reptér a világon, ahol az utasok azért imádkoznak, hogy több órát kelljen várni az átszállásra.A világ édekes reptér repülőtér legjobb legnépszerűbb Szingapúr Changi

Tovább


Az ember legjobb barátja

Nem lehetsz olyan mélyen a gödörben, hogy ne tartana ki melletted.A világ érdekes kutya legjobb barát hajléktalan

Tovább


A világ legjobb hamburgere

A titka egy zseniális húzás.A világ érdekes étterem Japán Tokió hamburger legjobb tökéletes

Tovább


2015 legszebb esküvői képei

30 érv, hogy miért ne a szomszéd Józsi fotózzon 'ingyé'.

A világ érdekes esküvő fotó fénykép legjobb 2015

Tovább


2015 legjobb drónfotói

A zümmögő izéket összetörés helyett ilyen klasszul is lehet használni.

A világ érdekes dronestagram drón fotó 2015 legjobb

Tovább


A 18 legjobb kép

Sony World Photography Awards legszebb képei:

Orángután az esőben: (Fotó: Andrew Suryono, Indonézia)

Tovább


Az év legvidámabb hirdetése

Azért így sokkal szívesebben vennék házat. :-)

Van egy jó nagy házunk, amit eladnánk Neked. Azért pont neked, mivel szükséged van erre a házra, és nincs is Tőled messze, maximum 4,5 órányira autóval, amennyiben Magyarország területén vagy éppen.

Egészen pontosan hol is? Táton. Hát, ez lehet, hogy így elsőre nem sokat mondott. Annyit érdemes így elöljáróban tudni, hogy a neve 3 betűből áll, ebből 2 azonos (az első és az utolsó), így könnyen megjegyezhető (Ez egy átbulizott éjszaka után kifejezetten előny), és sokkal gyorsabban le lehet írni, mint azt, hogy Jászfelsőszentgyörgy, és egykori fővárosunktól nem egészen 10 km-re található. Szép. Tényleg. A többit google segítségével magad is meg tudod nézni.

A ház nagy. Nagyon. Még annál is nagyobb. Eleve ott kezdődik, hogy 2 szintes, tehát legalább kétszer akkora, mint amekkorának kinéz. Apám lakik benne jelenleg, és van a lakásnak olyan pontja, ahol 1 éve nem járt! Így már azért gondolom, jobban elképzelhető, hogy mekkora. Számokkal nem traktállak, minden helyiség pont akkora, amekkora kell. Ha kisebb lenne, üres helyek lennének a lakásban, ha valamelyik nagyobb lenne, akkor az meg kilógna a falon. Azt hiszem, egyetérthetünk abban, hogy egyik sem kívánatos egy ház esetében.

Mondom a lényeget: A ház nagy, és van hozzá bitang nagy kert. Kb. 3000 fős koncertet lehet itt rendezni. De leginkább egy élővilágból vett példával tudom szemléltetni a méreteit. Az köztudomású, hogy a bengáli tigris ordítása 2,5 km-re is elhallatszik. Ha van egy bengáli tigrised, célszerű a kert végébe tenni. (Ha nincs, egy kis utánajárással biztosan lehet kölcsönözni.) Szóval, ha bent ülsz a TV előtt, már csak pianoban üvölt a tigris, ha egy kicsit felhangosítod a TV-t, már nem is hallod.

Többen kérdezték, hogy milyen a ház elosztása? Amilyennek szeretnéd! Megveszed, és oda teszed a falakat, ahova akarod. Egy alapos felújítás úgyis ráfér, ha hosszú távra tervezel. (A falakat érdemes még a felújítás előtt arrébb tenni.) Ha spórolni akarsz a fűtésszámlán, akkor egy szigetelés sem árt meg, jelenleg nem nevezhető A+ energiahatékonyságúnak. Persze, ha a tigrist költözteted a lakásba, ő viszonylag minimális fűtéssel is elvan, ekkor még a felújítást is elhanyagolhatod, tény ugyanis, hogy a tigrisek általában néhány hónap alatt lelakják a kecót. Sok ablaka is van, ami egyrészről jó, mert viszonylag későn kell villanyt kapcsolni, viszont az ablakpucolást nem lehet fél óra alatt letudni. Ja, az alapterületen belül van egy üzlethelyiség. Ez akkora, mint egy nagyobb garzonlakás, és ráadásul különbejáratú, külön kis előkerttel, így a tigris akár ide is jöhet. Aztán mi van még? Gazdasági épületek! Elméletileg garázs és műhely, de én már nem állnék be egy drágább autóval, ki tudja... Jelenleg műhely és tároló funkciója van, erre tökéletesen megfelel! A kert felé vannak még különböző ólak meg fészerek, lyukak és egyéb felépítmények, de ezekhez baromira nem értek, de jól hangzik, hogy van ilyen is. A tervezői zsenialitást szimbolizálja viszont, hogy az udvarban van egy szerelőakna is, így az olajcserét akár otthon is el tudod végezni, nem kis összegeket megspórolva ezzel!

Összefoglalva nézzük a település előnyeit:
- Közel van mindenhez,
- Gyorsan le lehet írni a nevét,
- Könnyen meg is lehet jegyezni,
- Szép.

Hátrányai:
- Nincs, maximum szubjektív alapon.

A ház előnyei:
- Tágas,
- Nincsenek benne üres helyek, és egyik helyiség sem lóg ki a ház falán kívülre,
- kb. 3000 fős baráti társaság is elfér a kertben,
- A tigrisüvöltés sem zavaró a kert végéből,
- Szabadon variálható elosztású,
- Tigris a lakásban is elfér, akár külön bejáratú lakrész is kialakítható neki,
- Számos gazdasági épület
- Szerelőakna!

Hátrányai:
- Lehet rá költeni egy kis pénzt
- Sokáig tart ablakot pucolni.

Az árból tetszőleges mértékben és tetszőleges irányba lehet alkudni, de előfordulhat, hogy ez esetben én is módosítom az alapárat, mert nem fair, hogy ha csak a vevő alkudozhat. Mondhatni, hogy majdnem azonnal költözhető, csak az a kérésem, hogy miközben pakoltok be, az apámat majd engedjétek ki
.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Abszolút mulandó művészet

Napi videó:   Nagyon profi!

Napi fotó:  Furcsa defekt

Macskaőrség:   Napi macskák 6.

(via delmagyar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


2013 legviccesebb animált gifjei

Tovább


Ahol tényleg művészet a graffiti

2011 legszebb graffitijei a világ minden tájáról, Kaliforniától, Lengyelországon át, Kínáig.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog