Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag, bizonyos öregedő férfiakban, amikor már hanyatlik a férfiasság, és egyúttal hatalmon is vannak, múlhatatlan kényszert éreznek arra, hogy megrendszabályozza az alárendelt polgárok nemi életét. Erős a gyanúm, hogy minél kevésbé férfi ő, annál fontosabb feladatának tartja, hogy ebben a tevékenységben az embereket is akadályozza. Ezért születhetnek ostobábbnál ostobább törvények.  Egy rövid gyűjtemény a világ minden tájáról.

Uruguay

Ha egy férj rajta kapja a feleségét a szeretőjével, két lehetőség közül választhat: vagy megöli a hűtlen feleségét a szeretőjével együtt, vagy kiheréli a férfit és levágja a nő orrát.

Anglia

Londonban tilos motoron szeretkezni. De tiltott az egyéjszakás kaland. Ha valaki egy idegen nőtől szexuális szolgáltatást kér, pénzbírságra számíthat vagy 3 hónapra börtönbe kell vonulnia.

Svédország

Egy nyilvános fotó-automatában fényképezkedsz, figyelj, hogy ne mutass magadból túl sokat! Teljesen meztelenül tilos ez a tevékenység, csak az alsó vagy a felső ruhadarabod hiányozhat.

Egyesült Arab Emirátusok

Abu Dhabiban egy nő arcára adott puszi „olyan tettre irányuló vágyakozást jelent, amely veszélyezteti a széles nyilvánosságot”. Büntetés: 10 nap börtön mindkettőjüknek.

Izrael

Izraelben tilos a pornófilm nézése. Ha rajtakapják, 3 évre is börtönbe kerülhet. A törvény a hotelszobában fogható pornócsatornára is vonatkozik!

Guam-sziget

 Guam-szigetén tilos szűzen házasságot kötni. Ezért néhány kiválasztott férfinak az a főállású munkája, hogy járja a vidéket és pénzért elveszi a nők szüzességét.

Közel-Kelet

Több közel-keleti országban érvényes a törvény, miszerint tilos megenni a bárányt, ha korábban szexeltünk vele.

Libanon

Libanonban szabad megerőszakolni az állatokat, feltéve, hogy nőstények. Ha hímneműek, halálbüntetés jár érte.

Bahrein

Bahreinban a nőgyógyászoknak megengedik, hogy megvizsgálják a nők nemi szerveit, de nem nézhetnek rá közvetlenül. Ezért tükörből nézik a páciensek nemesebb részeit.

Hong Kong

Hong Kongban a feleségnek szabad megölnie hűtlen férjét, de csak puszta kézzel, mindenfajta segédeszköz, fegyver nélkül. A szerető bárhogy megölhető.

Bolívia

A bolíviai Santa Cruzban helyi rendelet tiltja, hogy egy férfi egyszerre szeretkezzen egy nővel és annak lányával.

Kolumbia

A kolumbiai Caliban egy nő törvényesen csak a férjével szeretkezhet, és az első alkalommal a nő anyjának jelen kell lennie.

Csatlakozz a több mint hatezer-ötszáz főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. Minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád. 

Mai fotó: Trükkös ház

Ezt láttad már?

A legjobb szexi reklámfimek

Disney erotikusan, avagy ha a mesehősök vetkőznek

Van, aki szerint ez szexi?!

 Ne hagyd ki a többit sem (ugrás a főoldalra)