Luxus nyugdíjas otthon demenciában szenvedőknek.A világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demencia

 

A legtöbb idősek otthona személytelen, jellegtelen, szinte steril környezet.  Gyakran nyomasztóan hatnak az ott élő idős emberekre. Különösen igaz ez a demenciában szenvedőkre, amely a becslések szerint a 80 éven felettiek 13 százalékát érinti.

A világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demencia

Egy  minden igényt kielégítő idősek otthona nekik kínál bentlakást. A bentlakók szobáinak ajtaját olyan ra készítik, mint régi otthonuk ajtaját. A belső dizájn a régi idők hangulatát idézi, a múlt utcaképeit teremti újra. Igyekeznek a lehető legváltozatosabb környezetet kialakítani. Ez segít az időseknek feleleveníteni emlékeiket, ösztönzi őket az emlékezésre. Ez lassíthatja állapotuk romlását.A világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demencia

A fényűző otthon összesen 78 szobával rendelkezik. A bentlakás nem olcsó, teljes ellátással heti 400 font, vagyis 240 000 forint. Ez még Angliában sem fizethető meg egy átlagos nyugdíjból.

A világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demenciaA világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demenciaA világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demenciaA világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demenciaA világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demenciaA világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demenciaA világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demencia

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel a nyolcvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes nyugdíjas otthon luxus demencia