Marketingből és jóérzésből csillagos ötös.

luxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüss

 

Az írországi Adare Manor luxusszálló dolgozói felfedezték, hogy egyik vendégük egy plüsnyuszit felejtett a szállodában. A nyuszi képét azonnal megosztották Facebook oldalukon, de a kaland csak ekkor kezdődött. A szálló gavallér módon "vendégül" látta a magányos nyuszit. Elkényesztették mindazzal, amit egy VIP vendég megkap. Reggeli az ágyban, masszázs, délutáni tea, séta, egy kis relaxálás, este egy kis csokoládé a tévé mellé. Természetesen a vendéglátás pillanatait megörökítették, és a képek felkerültek a Facebookra is. S poén a végére marad.luxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüssluxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüssluxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüssluxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüss

luxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüssluxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüss

Hamarosan egy kislány, Kate Hogan jelentkezett a nyusziért, boldogan mesélte, hogy ez az első plüss állat amit kapott, és nagyon hiányzott neki. 

luxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüss

luxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüss

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.000 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

luxus szálló elveszett nyuszi vendéglátás kaland plüss