Te bírnád idegekkel?

A világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üveg

 

Úgy tűnik, Kínában mindenhova üvegjárdákat építenek. Feltéve, ha az elég magasan van, hogy a rajta sétálókon kitörjön a frász. A sanghaji Jingmao felhőkarcolóban is átadták a legújabb frász-kilátót.  A torony egyik legfelső emeletét lehet körbesétálni, de korlát nincs a terasz körül. A 30 perces séta alatt senki nincs veszélyben, a biztonságról karabinerek és hevederek gondoskodnak. Nem csak gyönyörködni lehet a fantasztikus kilátásban, de ki is hajolhatunk a mélység fölé.

A világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üvegA világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üvegA világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üvegA világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üvegA világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üvegA világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üvegA világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üveg

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Baconba csomagolt húsgombóc
Macskaőrség:   Ismeretlen macskás mese került elő
Napi videó:  Kertészrobot
Napi fotó:  Itt sem vagyok

(via)

A világ érdekes Kína üvegkilátó ösvény toronyház üveg