A férfiaknak általában nyűg a ruhavásárlás, a nőkre ez kevésbé igaz. Azonban ha sokat kell próbálgatni, az rövid úton mindenkinek az agyára megy. Pláne, ha szűk farmert kell próbálgatni egymás után. A kiborulás helyett itt a virtuális próbafülke, amely a „Me-Ality” nevet viseli.

Első ránézésre mindennek látszik, csak próbafülkének nem, hiszen egy átlátszó plexikabinba kell belépni. Az ajtó becsukódása után mindössze 10 másodpercig tart a méretvétel, ennyi idő alatt a készülék 200 000 különböző mérést készít. Ehhez rádióhullámokat használ, de nem kell félni az elektro-szmogtól, mert a sugárzás ezerszer gyengébb, mint egy mobiltelefoné.

A méréshez nincs szükség arra, hogy levegyük a ruhánkat, ugyanis a mérés a bőr nedvességtartalmát érzékeli, ezért akár egy bő szoknyában is pontos 3D képet készít rólunk. Mindössze a cipőtől, különösen a magassarkútól érdemes megválni, hogy ne tévessze meg a magasság pontos mérését. Ezek után a gép egy kártyát nyomtat, amely a pontos méreteinket tartalmazza. Ezt már csak le kell olvasni a bolt számítógépével, amely ezek után a ránk tökéletesen illő típust és méretet ajánlja. Külön előnye, hogy ezek után a webáruházból is pontosan ránk szabott ruhadarabokat tudunk vásárolni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Az első brit jeges csokoládé recept?

Napi videó:   Na, ezt csináld utánuk

Napi fotó:  Vajon mi lehet a belépési kód?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...