Így biztonságos lehetne egy kamion előzése.

 

A kamionok az autóutak rémei, különösen, ami az előzést illeti. Teljesen kitakarja az utat, hosszú, hol túl lassú, hol túl gyors. Jobb minél előbb megelőzni, de ez egy forgalmas kétsávos úton rémálom lehet.

Érdekes ötlettel állt elő a Samsung, ezúttal az autóiparba tett egy kis kirándulást. Szinte átlátszóvá tette a kamiont azzal, hogy az elején elhelyezett egy kamerát, amelynek képét a hátfalára erősített négy monitorra közvetíti. Nem csak nappal láthatjuk ugyanazt, amit a kamion sofőrje, de sötétben, éjszakai módban, még nagyobb a segítség.

A teherautó prototípusa már tesztelték, de az utakon még nem találkozhatunk ilyen modellekkel. Samsung jelenleg együttműködik a helyi kormányokkal, hogy közösen találják ki, hogyan lehet optimalizálni a rendszert az élő közúti használatra.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Sárkánylábú csirke

Macskaőrség:  Kutyák és macskák

Napi videó:   A legkirályabb csúszda

Napi fotó:  Tökéletes eljegyzési gyűrű

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...