Szokatlan képsorozat bukkantam, a legtöbb helyen azt állítják, hogy a képek egy kínai kollégiumban készültek. De egy kis nyomozással kiderült, hogy a képek egy része máshol készült. A valóság egészen más. Sokkal rosszabb.

Liao Xiaoming feleségével és fiával, milliónyi sorstársához hasonlóan egy kis vidéki faluból ment fel Pekingbe, a jobb élet reményében. Remélték ott munkát, biztos megélhetést, és új otthont találnak. De egyik számításuk sem jött be.

A feleség egy nyilvános vécében kapott munkát. Keresetük azonban nem volt ahhoz elég, hogy lakást bérelhessenek maguknak. Ezért hirtelen ötlettől vezérelve beköltöztek a nyilvános vécé hátsó helyiségébe. A tulajdonost nem zavarta a dolog.

Mindössze 4x4 méteren él a család, a vécé feletti padláson alakították ki a hálófülkét. Életük része a vécé. Immár tíz éve.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

 Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Csokoládé művészet

Napi videó:   Az új finn útlevél vicces titka

Napi fotó:  Őrült jó póló

(via cncn)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...