Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3-4-5 generáció egy fényképen

Különlegesen megkomponált többgenerációs családi fotók. Egy képen 60-80 év történelem. Szerencsés az a család, ahol így együtt lehet dédnagyi a dédunokájával, vagy az üknagyi még láthatja ükunokáját.generáció fotó családi fénykép

Tovább


Furcsa karácsonyi üdvözlőkártyák

Van, ahol karácsonyi szokás, egyedi, családi üdvözlőlapot küldeni. Ezek néha egész furcsák tudnak lenni.

Tovább


Mentsetek meg! Apánk egy fotós!

Guy Vainer fotós megunta a hagyományos családi fotók készítését. Ikreiről olyan képeket akart készíteni, amelyre évek után is emlékezetes és érdekes marad. A néhány kép végül önálló művészi, de főleg vicces projektté fajultA világ érdekes családi fotó vicces.

Tovább


Rendőrállomásból családi otthon

Őfelsége nevében az Egyesült Királyságban található Royston városában 1883-ban bíróság és rendőrállomás épült. A világ érdekes bíróság rendőrállomás családi ház otthon felújítás

Tovább


Kínos nyaralási képek

Azt értem, hogy elkészült, de minek osztotta meg?A világ érdekes család fotó nyaralás

Tovább


Ne adj ki idegennek házat

Ez az angol házaspár Gosberton városkában adja bérbe négy hálószobás házát. Legutolsó bérlője öt gyerekkel és 14 masztiff kutyával érkezett. Ez maradt utánuk a házban.

Tovább


Titkos ajtó a kert sarkában

A Wisconsin állambeli Neenahban vásárolt magának házat egy család tíz évvel ezelőtt. A kert elhanyagolt hátsó részét mostanában áltak neki rendbe tenni. A munkák során egy föld alá vezető. lelakatolt acélajtóra bukkantak.

Felnyitás után nagy meglepetés érte őket.

Tovább


Vécében élő család

Szokatlan képsorozat bukkantam, a legtöbb helyen azt állítják, hogy a képek egy kínai kollégiumban készültek. De egy kis nyomozással kiderült, hogy a képek egy része máshol készült. A valóság egészen más. Sokkal rosszabb.

Liao Xiaoming feleségével és fiával, milliónyi sorstársához hasonlóan egy kis vidéki faluból ment fel Pekingbe, a jobb élet reményében. Remélték ott munkát, biztos megélhetést, és új otthont találnak. De egyik számításuk sem jött be.

Tovább


A legkeményebb csaj

Barbara Guerra úgy gondolja, nem sokban különbözik a különbözik a többi nőtől. Fitneszbajnok, modell, négy gyerek anyja. Ja, és nincs karja.

Barbie két és fél éves korában vesztette el a karjait, Egy transzformátornál szenvedett el áramütést. Olyan súlyosan megsérült, hogy még az is kérdéses volt, hogy túléli-e egyáltalán. Az orvosoknak sikerült megmentenie az életét, de a két karját nem.

Tovább


Propaganda-lakás Észak-Koreában

Ezt a fotósorozatot az Észak-Koreai  kormány adta ki, hogy lássa az egész világ, milyen is az élet Észak-Koreában. Az elnök, Kim Jong Un ellátogatott a fiatal gyári munkás családjához, hogy lássa, milyen kis hercig modern lakásban élnek dolgozó népének fiai.

Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Kenguru palack

Napi videó: Szellemváros

Napi fotó: Furcsa fürdőzés

(via funfix)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog