De valaki megvette, és csodás otthonná alakította át.A világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomás

 

1848-ban az angliai Nyugat-Yorkshireben egy város ellátására szivattyúházat építettek. Mára a városkából üdülő település lett, és a rég szivattyúházra sem volt szükség. Szerencsére a szép régi épület nem lett az enyészeté,, megvásárolták, és lakóházzá alakították. Az épületben kialakítottak két szintet, három hálószobát, két fürdőszobát, két nappalit és még egy házimozi szobának is jutott helye. A patinás épület múltja, a modern és stílusos belsőépítészet, valamint a magas átépítési költségek miatt az épület becsült piaici értéke 725 ezer font.

A világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomásA világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomásA világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomásA világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomásA világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomásA világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomás

A világ érdekes ház otthon átépítés szivattyúállomás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)