Bár Budapestet előszeretettel nevezzük a hidak városának, ezért ezzel még sehol sem vagyunk Párizshoz képest. A francia fővárosban a 37 híd feszül a Szajna felett. Mondjuk nekik könnyű, a folyó jóval keskenyebb. De a jelek szerint még ez sem elég, mert pályázatot írtak ki újabbra is.  Az új híd legfőbb követelménye az volt, hogy merész, elegáns, és teljesen eltérő legyen a már meglévő  hidakhoz képest. A harmadik helyezettnek egy egészen különlegeset sikerült terveznie. Ugráljunk át a folyó felett.

Veszünk három darab, 30 méteres, felfújható fánkot, és feszítsünk ki bennünk trambulinhálót.  Kössük össze a hármat, és feszítsük ki a folyó két partja között. Utána a játékos kedvű gyalogosok átugrálhatnak a túlpartra.

Nem tudunk róla, hogy a híd kivitelezését is tervbe vették volna, de az ötlet önmagában is zseniális.

 Kétéves a Toochee Blogzin. Hobbit szokás szerint az ünnepelt ad ajándékot, amit a Facebook oldalunkon találsz.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tízenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Joghurtos birsalmaszósz

Napi videó:   Lehet ezt igazán nagyban is csinálni - Freerunner machine

Napi fotó:  Van, aki jó helyre parkolt

(via juxtapoz)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...