A Sua árok Upolu szigetén található Szamoán. Kétségtelen, hogy ez az egyik legszebb hely a világon. Maga az árok úgy jött létre, hogy egy vulkanikus üreg beszakadt.  A tiszta vizű tavacskának a vize sós, mert földalatti járatokon keresztül összeköttetésben áll az óceánnal. Dagálykor a beáramló víz körbe-körbe örvénylik, egyedülálló élményt nyújtva a benne úszkálóknak.  Egy négy emelet magas, csúszós létrán ereszkedhetünk le egy kis úszkálásra. Itt egy csobbanás örök élmény.

A világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszás

 

A világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszásA világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszásA világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszásA világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszásA világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszásA világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszásA világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszás

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes Sua árok Szamoa Upolu  sziget úszás