Enyészet helyett újjászületés lett a sorsa.A világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pálya

 

Ahogy a világ oly sok táján, a hívők számának csökkenése miatt templomok néptelednek el , és vagy az enyészete lesznek, vagy sikerül új funkciót találni az épületnek. Így járt a spanyol Llanera város temploma is.  

A világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pálya

A város a Red Bull és az utcai művész Okuda San Miquel segítségével egy új belső világot hozott létre. Görkorcsolya pályát építettek a templomban, amely egy új, sokkal színesebb belsővel ruházta fel a templomot.

A világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pálya

Okuda színes festményei betöltik a teret, modernek fiatalosak, mégis szinte érezhető valamilyen szakrális hatása. Gondolom sokak számára elitélendő egy templom ilyen átalakulása, de úgy vélem, még mindig jobb, mintha a földdel vált volna egyenlővé.A világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaA világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pályaHa tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Minden sörnyitó
Macskaőrség:  Quilling macskák
Napi videó: Így szednek szét egy repülőt
Napi fotó:  Rendőrautó Dubaiban

(via)

A világ érdekes spanyol templom görkori görkorcsolya pálya