Első pillantásra mintha arcról fogytak volna. De ez a a plasztikai műtét eredmény: lefaragtak az arccsontjukból.

Update: 

Kiderült, hogy plasztikai beavatkozás, de általános tévhit, hogy az arccsontból faragnak le.

Valójában itt műtétileg eltávolítják az arc zsírpárnáit. Ezt az arcízmok és a szájizmok közötti zsírszövetet fogyókúrával nem lehet lefogyasztani. A beesett arc és jól meghatározott arccsont divat, de ezen nem segít a diéta. Ekkor jön a műtét. ami nagyon népszerű a hírességek között.

isten állatkertje arc arccsont plasztikai műtét

 

isten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtétisten állatkertje arc arccsont plasztikai műtét

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Tengeri szörny süti
Macskaőrség: Dühös macskák 
Napi videó: Csillaghajók az égen
Napi fotó: Szoros barátság

(via)

isten állatkertje arc arccsont plasztikai műtét