Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Plasztik-rémek

Az ő teste, azt csinál, amit akar?plasztikai műtét rossz sikertelen ronda

Tovább


Mr. Műanyag és a hamis hasizom

Négyezer dollárért már ilyet is készítenek a plasztikai sebészek.isten állatkertje plasztikai műtét sebészet hasizom hamis fake

Tovább


Jól sikerült plasztikai műtét

Amikor valóban indokolt a sebészi beavatkozás. A változás nyolc képben elmesélve.A világ érdekes műtét plasztikai

Tovább


1 hónappal a szívműtét után

Mick Jagger 75 évesen, szívbillentyű műtét után.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.Mick Jagger 75 év tánc edzés szívműtét próba

(via)

Tovább


Sztárok furcsa arccal

Első pillantásra mintha arcról fogytak volna. De ez a a plasztikai műtét eredmény: lefaragtak az arccsontjukból.

Update:

Kiderült, hogy plasztikai beavatkozás, de általános tévhit, hogy az arccsontból faragnak le.

Valójában itt műtétileg eltávolítják az arc zsírpárnáit. Ezt az arcízmok és a szájizmok közötti zsírszövetet fogyókúrával nem lehet lefogyasztani. A beesett arc és jól meghatározott arccsont divat, de ezen nem segít a diéta. Ekkor jön a műtét. ami nagyon népszerű a hírességek között.

isten állatkertje arc arccsont plasztikai műtét

Tovább


30 előtte és utána fotó: műtét függők

Sehol sem olyan magas az ezer főre eső plasztikai műtétek száma, mint Dél-Koreában. Mindent műttetnek: orrot, szájat, de leginkább a szemüket.

A leggyakoribb műveletek közé tartozik a szemhéj műtét, hogy szem nagyobbnak látszódjon. De vágyott egy cizellált áll, vagy egy V-alakú arc. Rengezteg közöttük a fiatal. akiket a koreai pop sztárjai megjelenése ösztönöznek műtétre. Becslések szerint minden ötödik szöuli nő kés alá feküdt már. Az országban több mint 2200 kozmetikai sebész dolgozik, az iparág bevétel 4 milliárd euró. Jelentős a Kínából érkező kozmetikai turizmus is.

Tovább


Plasztikrémek - műtétfüggők

Ők vajon mit látnak, amikor a tükörbe néznek?Az isten állatkertje plasztikai műtét függők torz

Tovább


Plasztikai zombik

Műtétfüggők, akik a soha el nem érhető tökéletességet hajszolták, és egyre messzebb kerültek tőle. Mert mindig találtak olyan sebészt, aki vállalta a munkát. A celebvilág zombijai.

Tovább


Kóbor nemez-gombóc

Kanadai Ontarioban egy farmon találták ezt a kóborló nemezgombócot, amiről csak a morgása és fekete orra árulta el, hogy kutya. A benemezesedett bundája miatt járni is alig tudott. A mentők elvitték egy állatorvoshoz, aki szinte leműtötte a kutyáról a bunddát. A meglepő és aranyos végeredmény.

Tovább


Rút kiskacsából hattyú

A Fox tévé "A Hattyú" című műsorában "rút" kiskacsákat változtatott hattyúkká. A műsor fizette a plasztikai műtétek és az átalakítás összes költségét. Az eredmény magáért beszél.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog