Kitalálod, mit csinálnak ezek a kínai autótulajdonosok? Megoldás a képek után.A világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknya

 

A világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknyaA világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknyaA világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknyaA világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknyaA világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknyaA világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknyaA világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknya

Nanning hatalmas patkányinváziótól szenved, a dél-kínai várost elözönlötték a rágcsálók. Mindenhova bejutnak, mindent szétrágnak, nem kímélik az autókat sem. A tulajdonosok így próbálják védeni autóikat.

A módszer titka valószínűleg az, hogy bár a patkányok bárhol átrágják magukat, de azt csak akkor teszik, ha muszáj. Itt egyszerűen csak kikerülik az akadályt.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog: Baconba csomagolt töltött cukkini
Macskaőrség: Anyamacska megmenti a kölykét 
Napi videó:  
Pórul járt teknős
Napi fotó: Nagyon szedi a lábát

(via)

A világ érdekes Kína Nanning patkány autó szoknya