Le kell guggolnod, ha vásárolni akarsz.

A világ érdekes Bulgária Szófia bolt pince

 

A bolgár főváros utcáit járva egészen különös kis üzletekre bukkanhatunk. Először csak a kirakatokat látjuk meg, bejáratot azonban nem találni. rövid kutatás után megtalálhatjuk az elárusító ablakot... nem sokkal a járdaszint felett. Az üzletek a házak pincéiben működnek, és a pinceablakon keresztül árulnak.  A vásárláshoz le kell guggolni, vagy jobb esetben leülhetünk az ablak előtti székre vagy dobozra. Vajon máshol bukkanhatunk ilyen furcsa üzletre?

A világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pinceA világ érdekes Bulgária Szófia bolt pince

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: mozaik-sushi
Macskaőrség:  Hogyan ejts csapdába egy macskát
Napi videó:  A Star Trek űrhajói  
Napi fotó:
Furcsa keresztezés

(via)

A világ érdekes Bulgária Szófia bolt pince