Ilyen bódévárosokat csak a peremvárosi nyomornegyedekben látni.

A világ érdekes Párizs tábor vasút roma

 

Kelet-európai roma családok elfoglalták egy használaton kívüli körvasút-vonal betonárkát Párizsban, és rövid idő alatt szabályos bódévárost húztak fel benne. A nyomortelepekre jellemző módon, mindenféle összehordott szemétből és maradék anyagból tákolták össze a viskókat.

A világ érdekes Párizs tábor vasút roma

A Párizsi hatóságoknak komoly gondot okoz, hogy csaknem a város szívében ilyen helyzet alakult ki. Víz, villany nincs, a közegészségügyi viszonyok rettenetesek. Az itt lakók koldulásból és bűnözésből élnek meg. A jelenség sajnos egyre gyakoribb Nyugat-Európa nagyvárosaiban. Hasonló gondokkal küzdenek az olasz és a spanyol hatóságok is.

 A világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút romaA világ érdekes Párizs tábor vasút roma

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hagymás burgonyapárnácska
Macskaőrség:  Legszebb mama-gyermek pillanatok
Napi videó: 2009 Chevrolet Malibu és 1959 Chevrolet Bel Air ütközésteszt
Napi fotó:  Négykerekű, sokhengeres szépség

 (via )

A világ érdekes Párizs tábor vasút roma