Ezt a kastélyt biztos nem a gyereknek építették. Az egész olyan, mintha egy tündérmesében járnánk.

Aki fára épít házat, nem feltétlen csak a gyermekkori vágyát, vagy éppen gyermeke álmát akarja megvalósítani.  Egy jól megépített, szép lombház ékessége a kertnek, és tökéletes hely arra, hogy elvonuljunk a világ elől, vagy éppen ott fogadjuk a barátainkat. Napjaink építészei hihetetlenül szép házakat tudnak építeni, és méretüknek is csak fa és a pénztárcánk teherbírása szab határt. Mert fára építeni bizony jelentősen drágább, mintha ugyanaz az épület a földön állna. A költségnövekedés leginkább a szakemberek díjazása miatt jelentkezik.

Ha már faházat építünk a fára, vegyük komolyan. Miért csak egyet? Ha egy akkora terület (kert, park, birtok erdő) van a birtokunkban, hogy akkora fák állnak rajta, amelyek elbírnak egy faházat, nem kell csak egyre építeni. Ezeken a képeken az egyik legszebb lombház-együttes szerepel. Három fára épült, három különböző, de hasonló stílusú ház. A házak kizárólag fából épültek, zsindely vagy nád borítja, belül nemesfa burkolatot kaptak. A fákat kötélhidak kötik össze, de mivel nem közvetlen egymás mellett álnak, a köztes fákon kis teraszokat építettek.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztro: Bakonybéli pulykamell

Macskaőrség: Akit nagyon szeret a macska

Napi videó: Labda-adogató kutyáknak

Toochee-fotó: Elviszem a csajt egy körre

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...