Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Legkirályabb bringatárolók

A világ jobbik felén nem csak kerékpártárolók és parkolók vannak, hanem azok sok helyen fantáziadús dizájnnal készültek.

Tovább


Átmennél rajta?

Ez a csodálatos kötélhíd, vagy kábelvasút, vagy akármi az egyetlen, amely összeköt egy kis kínai falut a külvilággal. Az utazás több mit félelmetes: sziklafaltól sziklafalig csaknem ezer méter az út. És alattun a több száz méteres mélység. A  mindössze néhány kábelből és egy rozoga acélkosárból áll.  1997 óta működik, és mai napig ugyanaz a személy kezeli.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:   Ipam-napam kedvence

Napi videó:   Csúnya bukták Kinecttel játszva

Napi fotó:  Az árbóc csúcsán állva

Korábbi bejegyzésekből ajánljuk:

A vliág legszebb hídjai: Pont de Gard aquadukt

Legszebb építmények: A legnagyobb boltíves kőhíd

Mózes-híd

(via rotorama)

Tovább


Pihenj, mint a mackók

Ők jobban tudják, hogy kell ellazulni:

Tovább


Mesekönyvbe illő házak

Ezek létező, valódi házak, mégis, szinte várjuk, hogy kilépjen az ajtón Jancsi és Juliska, vagy hófehérke.

Tovább


A feje tetején álló ház

Lengyelországban, egy apró faluban, Szymbark-ban található.

A ház ötlete Daniel Czapiewski fejéből pattant ki, és építőcégével fel is húzatta.

Tovább


Gondolatolvasó

Csináld végig, és meg fogsz lepődni:

Természetesen szó sincs gondolatolvasásról, csak egy gondosan összeállított trükk az egész. A megoldás nem is olyan bonyolult.

Tovább


A vliág legszebb hídjai: Pont de Gard aquadukt

A Pont du Gard római kori vízvezeték Franciaország déli részén, Remoulins mellett, Gard megyében.

Magyar fordításban a név a Gard folyó hídját jelenti, de a Gard folyót (amely a megyének is nevet adott), ma már nem így hívják, hanem Gardonnak.

Tovább


Múlt a jelenben

Shawn Clover elképesztő fotósorozatot adott ki 1906 + 2010: A földrengés keveredése. 1906-ban a város történetének legnagyobb földrengése rázta meg San Fransiscot, amely a város nagy részét lerombolta. Clover a városi levéltárban bukkant a földrengés után készült fotókra. Megkereste a helyszíneket, és ugyanarról a helyről, ugyanabból a szögből felvételt készített. A két, több mint 100 év különbséggel készített fotót egy montázsban egyesítette. Múlt és jelen egyetlen képben.

Tovább


Drága és idióta mánia: macskafestés

Isten állatkertjének újabb eldugott zúgában olyat macskatulajdonosokra bukkantunk, akik kis kedvencüket festővászonnak használják. Drága hobbi: egy festés 15 000 dollárba kerül, és háromhavonta meg kell ismételni.

Tovább


Lánctalpas kerekesszék

Először azt hittem játék, de tökéletes közlekedési eszköz a természetben és a szabadban aktív életet élni akaró mozgássérülteknek.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog