Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztő faragás

Ha van egy szép nagy fatörzsed, egy kis kézügyességed, és némi szabadidőd, te is csinálhatsz ilyet.

Tovább


Baba és kutya együtt alszik

Amikor a cukiság-mérő kiakad

Tovább


A tornádó után megtalálta a kutyáját

Jon Byler Dann igazán szerencsés ember. Szerencsés mert túlélte. Néhány napja tornádó csapott le az Illinois állambeli Washington városkára és négyszáz házat tett a földdel egyenlővé.

A tornádó-riasztásra Jon feleségével és négy gyermekével elmenekült a házuk pincéjébe. De kutyájuk Maggie, a 11 éves juhászkutya annyira meg volt rémülve, hogy nem volt hajlandó kijönni a kennelből. Ezért Jon kénytelen volt kinn hagyni.

Amikor a vihar elvonult, a család előjött a pincéből és látták, hogy öt éve épített házuk eltűnt a föld színéről, akárcsak a környék további négyszáz háza. Szomrúan vették tudomásul, hogy kutyájuk valószínűleg meghalt.

Tovább


Útelválasztó-áthelyező munkagép

Ilyet még nem láttál, ez kellene az M0-ra is. Hogyan építsünk extra sávot csúcsforgalomban:

Tovább


Téli gumi helyett

Ne szórakozzunk a kerékcserével, lánctalpakra fel!

A márciusi havazás után érdemes felkészülni rendesen az idei télre. SMS helyett ehhez ajánljuk az american Track Truck cég Dominator rendszerét.

Tovább


Százak búcsúztatták az elfelejtett, magányos háborús veteránt

Britek százainak szívéhez jutott el a felhívás, hogy ismeretlenül is megadják a végtisztességet egy 99 esztendős korában elhunyt második világháborús veteránnak, akit máskülönben senki sem kísért volna el végső útjára.

A közlemény egy lancashire-i újságban jelent meg, és arra kérte a brit hadsereg tagjait, hogy jelenjenek meg az október végén elhunyt Harold Percival temetésén.

Tovább


Legszomorúbb akkor és most fotók

Nagy divatja van az "akkor és most" fotóknak, amikor a régen készült képeken szereplők újra összeállnak, és elkészítik a képet újra, ugyanott, ugyanúgy. Viccesek és meghatóak ezek a képek. Azonban vannak olyan képek, amelyek csak töredékesen készülhetnek el, mert valaki már hiányzik a képről. Ezek a legszomorúbb akkor és most fotók.

Tovább


Repülőgép-szálloda

A stockholmi Arlanda repülőtér mellett különleges szálloda áll: egy valódi repülőgép.

A Boeing 747-200 utasszállítót tulajdonosa a leselejtezés után vásárolta meg azért, hogy szállodává alakítsa.

Tovább


Bizarr állami törvények

A régi törvénykönyvek olvasgatása közben meglehetősen bizarr törvényekre lehet bukkanni. Ezeket senki sem vonta vissza, vagyis a mai napig érvényben vannak. Kíváncsi lennék, hogy milyen élethelyzet szülte az ilyen jogszabályokat. Néhány amerikai állami törvényhez Olivia Loacher fotós készített illusztrációt.

Alabamában tilos fagylaltot hordani a nadrág hátsó zsebében.

Delaware államban tilos tökéleteset testhez simuló nadrágot viselni.

Tovább


Szállítani tudni kell

Néhány igen egyedi módszer a nagyvilágból:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként mint író. Máskor mint tudományos szerkesztő. Egyébként mint érdeklődő ember.


Toochee blogzin
Mottó: A világ érdekes! Szép, meglepő és mulatságos dolgok a földgolyó minden tájáról.


További blogjaim:
Macskaőrség | Szem-szájnak | Napi videó

| Toochee fotó |


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Lájkolj!

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.

Reblog