Lecserélték egy kicsit nagyobbra, kicsit szebbre, kicsit jobb környékre.

A világ érdekes lottó nyertes ház

 

John és Lisa Robinson Tennesseeben megnyerte a Powerball lottó jackpotját, 528 millió dollárt. Adózás után (Az Egyesült Államokban nem vonják le egyből a nyereményből az adót) 328 millió dollárral nőtt meg a számlájuk. Egyik első lépésük az volt, hogy a házukat lecserélték egy kicsit nagyobbra, kicsit szebbre, kicsit jobb környékre.

A Powerball lottó jackpotja addig növekszik, amíg valaki el nem viszi. Ez volt az első eset, hogy a Jackpot átlépte az 1 milliárd dollárt, sőt, rögtön a másfél milliárdot is. A nyereményen hárman osztoztak. Így Jutott Robinsonéknak 528 millió.

A világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes házA világ érdekes lottó nyertes ház

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közel hetvenötezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)

A világ érdekes lottó nyertes ház