A szuper-expresszt kicsit átalakították.Neon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpressz

 

Neon Genesis Evangelion egy nagy népszerűségnek örvendő japán anime franchise, amely egy 1995-ös TV-sorozatból fejlődött ki. A sorozat sokak szerint egy mérföldkő a japán rajzfilm történetében, mind grafikailag, mind a szerkesztés szempontjából nagy hatással volt a sztenderdekre, és így – egyesek szerint - közvetetten (és tudattalanul) a nyugati filmekre is. Világa egy közeljövőben játszódó posztapokaliptikus Föld, ahol az emberiség érdekében fiatal gyermekeknek kell az idegen fenyegetés, az ún. "Angyalok" ellen küzdeniük. A sorozat lényegében az ő, és a velük közreműködők lelki világát követi nyomon, a hangsúlyt fokozatosan erre téve rá.

A mű előtt tisztelegve az anime stílusában és színeiben átalakították az egyik szuper-expresszt. A vonatban még egy különleges játék-szimulátor is helyet kapott.
Neon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpresszNeon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpressz

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: A süti a te arcod
Macskaőrség:  Hiúz és a piton
Napi videó: Az égés csodája
Napi fotó:  Narancs angyal

(via)

Neon Genesis Evangelion vonat expressz szuperexpressz